Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Dízel autót miért kell garázsb...

Dízel autót miért kell garázsban tartani? Mi történik, ha nem garázsban van?

Figyelt kérdés
2017. júl. 2. 11:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Tehát van egy közeli jó ismerősöd, aki el akar adni egy autót, de nem egy konkrét autót? Értem. :D
2017. júl. 2. 15:55
 12/14 anonim ***** válasza:

"Azért írtam ki, mert nem tudom, lehet ám normálisan is válaszolni! "

Nem, öreg te nem kérdést írtál ki. Közmédiás riportereink kedvelt módszerét alkalmaztad, állítást csomagoltál kérdésbe. Úgy kérdezted, mintha tény lenne, hogy dízel autót garázsban kell tartani.

2017. júl. 2. 19:17
 13/14 A kérdező kommentje:

Trollkodni jártok ide?

Ami nála eladó lesz, az egy konkrét autó, de mivel még nincs napirenden az eladása, ezért egyelőre csak elméleti a kérdés, hogy mi köze egymáshoz a dízelnek és a garázsnak.

Szerintem ezt bárki megérti, aki nem fogyatékos, csak ti azért vagytok itt, hogy tudjatok kötekedni, itt élitek ki magatokat, mert otthon az asszony nem hagyja.

Kérdést írtam ki.

Segítek: ezt jelzi a kérdőjel is a mondat végén.

Én nem állítottam, csak mivel nekem így mondta az illető, ezért így írtam ki, de kifejtettem már az elején, hogy én magam nem értek hozzá, ezért várok választ.

Azt gondolom, hogy nem velem van a baj...

Érdekes, volt, aki tudott értelmesen és normálisan válaszolni a kérdésre. Nem sikerülhet mindenkinek...

2017. júl. 2. 20:59
 14/14 anonim ***** válasza:
Jelentem, a dízelem -20 fokban is indul simán! igaz, akkor csalni szoktam egy kicsit(indításkor hozzáérek a gázpedálhoz). :-)
2017. júl. 2. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!