Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Dízel autót miért kell garázsb...

Dízel autót miért kell garázsban tartani? Mi történik, ha nem garázsban van?

Figyelt kérdés
2017. júl. 2. 11:59
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell garázsban tartani.
2017. júl. 2. 12:01
 2/14 anonim ***** válasza:
95%
LOL Gondolod, hogy minden diesel autó tulajnak garázsa van? Akinek meg nincs, az nem fog dieselt venni, vagy mi? :D
2017. júl. 2. 12:07
 3/14 A kérdező kommentje:

Azért írtam ki, mert nem tudom, lehet ám normálisan is válaszolni!

Akinek most van ez a kocsija, szólt, hogy eladó lesz hamarosan, de nem árt neki a garázs.

Én még most tanulok vezetni, gondolom ti sem az anyatejjel szívtátok magatokba, hogy értetek a kocsikhoz...

2017. júl. 2. 12:18
 4/14 anonim ***** válasza:
hát télen jól tud jönni amikor -25 fok van ,és a garázs -10 körül tartja...,de lényegtelen igazából akkor is,mert minőségi gázolaj,nem 150e km-es 10 éves gázolaj szűrő és jó nem 7 éves akku a titka.
2017. júl. 2. 12:22
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
télen a benzinesnek is jól tud jönni, nem kell, hogy dízeles legyen. de ha már egy eladó azt mondja, hogy nem árt neki a garázs, akkor messziről kerülném, mert vagy nem ért hozzá, vagy rád akarja sózni a xart.
2017. júl. 2. 12:26
 6/14 anonim ***** válasza:
amúgy nem túl gyakori nálunk a -25°C :D
2017. júl. 2. 12:58
 7/14 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat.

hát ezena télen pont elég gyakori volt. :)

és szerintem már ez várható, az időjárás nagyon megkergült.

azt mondta egyébként, hogy nincs semmi baja, ők újat fognak venni az idén, közeli ismerős, megbízható.

nem is ajánlotta fel, lévén még nincs meg a jogsim.

gyanút fogtam volna, ha rám akarta volna tukmálni.

2017. júl. 2. 13:50
 8/14 anonim ***** válasza:

Bakker, ha közeli ismerős, miért nem tőle kérded meg, mit ért az alatt, hogy kell neki a garázs?

Talán vízfestékkel van lefestve és megfolyik ha eső éri, vagy annyira rohad már, hogy a tetőn beszivárog a víz.

2017. júl. 2. 14:18
 9/14 anonim ***** válasza:

Ha az autó garázsban tartott, akkor állás közben nincs kitéve az időjárásnak és rongálásnak. Főleg a kaszni szempontjából érdekes.

Ha hirdetésben olvasod ezt az állapotott, akkor pedig így értendő: Többet kérek érte, mint amennyit ér.

2017. júl. 2. 14:52
 10/14 A kérdező kommentje:

azért nem tőle kérdezem meg, mert egyelőre nem egy konkrét autóról van szó, csak maga az ok érdekelt, hogy van-e összefüggés a dízel és a hideg között.

meg mert még nincs napirenden az autóvásárlás.

de attól még érdeklődhetek meg tanulhatok, nem?

bakker...

ha idegesít vagy nehezedre esik válaszolni, akkor nem kötelező!

a kresz vizsgán is volt vmi kérdés a dízelekről meg a hidegindításról, de tanulni nem tanultunk róla.

2017. júl. 2. 15:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!