Dízel autót miért kell garázsban tartani? Mi történik, ha nem garázsban van?
Azért írtam ki, mert nem tudom, lehet ám normálisan is válaszolni!
Akinek most van ez a kocsija, szólt, hogy eladó lesz hamarosan, de nem árt neki a garázs.
Én még most tanulok vezetni, gondolom ti sem az anyatejjel szívtátok magatokba, hogy értetek a kocsikhoz...
köszönöm a válaszokat.
hát ezena télen pont elég gyakori volt. :)
és szerintem már ez várható, az időjárás nagyon megkergült.
azt mondta egyébként, hogy nincs semmi baja, ők újat fognak venni az idén, közeli ismerős, megbízható.
nem is ajánlotta fel, lévén még nincs meg a jogsim.
gyanút fogtam volna, ha rám akarta volna tukmálni.
Bakker, ha közeli ismerős, miért nem tőle kérded meg, mit ért az alatt, hogy kell neki a garázs?
Talán vízfestékkel van lefestve és megfolyik ha eső éri, vagy annyira rohad már, hogy a tetőn beszivárog a víz.
Ha az autó garázsban tartott, akkor állás közben nincs kitéve az időjárásnak és rongálásnak. Főleg a kaszni szempontjából érdekes.
Ha hirdetésben olvasod ezt az állapotott, akkor pedig így értendő: Többet kérek érte, mint amennyit ér.
azért nem tőle kérdezem meg, mert egyelőre nem egy konkrét autóról van szó, csak maga az ok érdekelt, hogy van-e összefüggés a dízel és a hideg között.
meg mert még nincs napirenden az autóvásárlás.
de attól még érdeklődhetek meg tanulhatok, nem?
bakker...
ha idegesít vagy nehezedre esik válaszolni, akkor nem kötelező!
a kresz vizsgán is volt vmi kérdés a dízelekről meg a hidegindításról, de tanulni nem tanultunk róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!