Mennyire nehéz vezetni/vezetni tanulni?
Most nagy célom az, hogy ha lehet, jövő nyár végéig elvégezzek egy "vezetős" tanfolyamot + vizsgák (kresz, elsősegélyen vhogy átcsúszni + meg a forgalmi vizsga)
Mennyire nehéz ez?
Vezetni valamennyire tudok, mert vettem pár "órát" anyámmal, a végére egész jól ráéreztem a kocsira, csak hát ez nyilván nem kanyargásból, 40-ig gyorsulásból és lefékezésből áll (egyébként nagyon élveztem :D)
Szóval? Mit gondoltok erről?
Köszönöm a válaszokat.
Mondjuk még messze van, és többet nem nagyon fogok anyámmal vezetni, de akkor inkább nem gondolok semmi rosszra.
Csak azzal lehet talán probléma, hogy egyszerre sok dologra kell figyelni, de hát hol nem... :D
Akkor majd belejövök.
Nehéz válaszolni erre. Mindig tanulsz, én már 2.2 millió km körül vezettem és vannak helyzetek mikor azt mondom, még van mit tanulnom.
Olyan 50 - 100 ezer km után már hellyel - közzel gyakorlott vagy. De mondom, mindig van mit tanulni.
"Vezetni valamennyire tudok, mert vettem pár "órát" anyámmal"
Na, ez a legrosszabb!
Anyád lehet, hogy jól vezet, de nem oktató, nem tudja, hogy kell begyakoroltatni az alapvető dolgokat. Ilyen maszek oktatásoknál keletkeznek a rossz beidegződések, rutinná válik sok minden, ami nem jó.
Iratkozz be egy normális autósiskolába, ahol szakoktató foglalkozik veled!
Nagyon személyfüggő.
Már biztos láttál olyan dokumentumfilmet, ahol pl. írástudatlan dél-afrikai dzsungellakók vezetnek munkagépeket, terepjárókat, buszokat. Nincs képzés, rutinpálya, internetes tesztlapok, oktatók..... semmi. Valaki megmutatta mit hogyan, aztán beleülnek és vezetnek.
Aztán ott van a texasi milliomos a hiper-szuper járgányával szervó, tempomat, tolatóradar sávkövető,....amit csak el tudsz képzelni. Oktatják, a gyakorlati feladatokat ezerszer megmutatják, ezek ellenére már a tizedszer bukik meg, mert egy primitív kapu-beállást nem képes teljesíteni.
Szóval ennyire nehéz vagy könnyű. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!