Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A Montevideó utcában még...

A Montevideó utcában még ingyenes a parkolás?

Figyelt kérdés
Milyen jogon teszi az önkormányzat az olyan parkolóhelyeket fizetőssé amelyeket tőle független szervezet épített? A montevideó utcában az ott székelő cégek, de pl a Doberdó utcában az Óbudai Egyetem.
2017. jún. 30. 23:03
 1/3 anonim ***** válasza:

Amelyik cég a saját területén oldja meg a parkolást, annak nem fizetős.

Viszont egész Óbudán zavaróan ritkásan telepítették a jegyautomatákat, ami köcsögség.

2017. jún. 30. 23:21
 2/3 anonim ***** válasza:

A Montevideo utcában h-p 8-18 óra között 265 Ft/óra a parkolási díj.

"Milyen jogon teszi az önkormányzat az olyan parkolóhelyeket fizetőssé amelyeket tőle független szervezet épített?"

A parkolás szabályzásnak nem sok köze van ahhoz, hogy ki építette a parkolót, akár az ottani cégek kérésére is történhetett, hogy ne használja senki P+R parkolónak a helyet, mert akkor a tényleg odalátogatók nem tudnak megállni.

Azt is írhattam volna, hogy pont miattad fizetős! :) Így legalább eggyel több hely marad másnak.

2017. júl. 1. 11:26
 3/3 A kérdező kommentje:
Én történetesen az Óbudai Egyetemre járok. Szerintem nem nonszensz az hogy valaki az egyetemre autóval járjon, pláne sokadik félévben, amikor már lehet pénzt keresni, nem is keveset.
2017. júl. 1. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!