Nagy motort kint mernétek hagyni éjszakára az utcán?
~450 kilós chopperről van szó.
Én félnék igazából, főleg, hogy eszmei értéke is van számomra a motornak, de érdekelnének vélemények,tapasztalatok. A környék maga jó, konkrétan 2. kerület zöldövezet, közepes forgalmú út mellett.
Nekem most kint áll, egy ponyvát érdemes rá rakni legalább, így nem annyira feltűnő.
Persze, féltem, de most pár hónapig ez van.
Sajnos olyan világban élünk hogy a 20 éves Tescos- bringás sem szabad közterületen hagyni.
A szomszéd bérházban 4 srác közösen bérel egy garázst, 12 ezerért. A motorok nem áznak, biztonságban vannak. Emellett van hol szerelni és a tartalék lomokat is ide rakják. Szerintem az a fejenként havi 3000Ft, egy elfogadható összeg.
Takaró ponyva sokat segít. Elveszi a tolvaj kedvét, nem szeretne még azzal is 5 percíg bajlódni.
Nekem a robogó kint van a ház előtt, és le van takarva ponyvával. És gyorskötözőkkel rögzítve a ponyva + a motor kiláncolva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!