Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Nagy motort kint mernétek...

Nagy motort kint mernétek hagyni éjszakára az utcán?

Figyelt kérdés

~450 kilós chopperről van szó.

Én félnék igazából, főleg, hogy eszmei értéke is van számomra a motornak, de érdekelnének vélemények,tapasztalatok. A környék maga jó, konkrétan 2. kerület zöldövezet, közepes forgalmú út mellett.

2017. máj. 25. 22:40
 1/10 A kérdező kommentje:
Bár már meg is bántam a kérdést, őszintén szólva nem tudnék nyugodtan aludni akármilyen lánc és lopásgátló mellett sem, szóval más megoldás után nézek :)
2017. máj. 25. 22:45
 2/10 anonim válasza:
biztos, hogy nem merném :)
2017. máj. 25. 22:56
 3/10 anonim ***** válasza:
Az méh telepen 15eft
2017. máj. 25. 22:57
 4/10 anonim ***** válasza:
Nekem mindig megakad a szemem a házak előtt hagyott motorokon, olyankor remélem hogy mindjárt jön érte a gazdája és haza megy vele.
2017. máj. 25. 23:05
 5/10 anonim ***** válasza:

Nekem most kint áll, egy ponyvát érdemes rá rakni legalább, így nem annyira feltűnő.

Persze, féltem, de most pár hónapig ez van.

2017. máj. 25. 23:33
 6/10 anonim ***** válasza:
még olcsó biciklit sem
2017. máj. 26. 00:27
 7/10 anonim ***** válasza:

Sajnos olyan világban élünk hogy a 20 éves Tescos- bringás sem szabad közterületen hagyni.

A szomszéd bérházban 4 srác közösen bérel egy garázst, 12 ezerért. A motorok nem áznak, biztonságban vannak. Emellett van hol szerelni és a tartalék lomokat is ide rakják. Szerintem az a fejenként havi 3000Ft, egy elfogadható összeg.

2017. máj. 26. 08:35
 8/10 anonim ***** válasza:

Takaró ponyva sokat segít. Elveszi a tolvaj kedvét, nem szeretne még azzal is 5 percíg bajlódni.

Nekem a robogó kint van a ház előtt, és le van takarva ponyvával. És gyorskötözőkkel rögzítve a ponyva + a motor kiláncolva.

2017. máj. 26. 09:07
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem rég hoztam ki a szalonból egy GSX-S1000-et. Én még itthon a zárt udvaron lévő zárt garázsban is féltem :D
2017. máj. 26. 11:24
 10/10 anonim ***** válasza:
Én nem szívesen hagynám kint, már csak az időjárás miatt sem. De ismerek több embert is, aki évek óta kint tartja, és még megvan a moci.
2017. máj. 26. 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!