Hengerfejes lenne az autóm?
Termosztát lehet hogy megrémült és nem nyit
Nekem akkor csinált ilyet amikor fordítva tettem bele az újat
Nem feltétlenül. Lehet, hogy csak a hűtéssel van valami.
A ventilátor működik?
Szia. Én is így jártam.
Hengerfej repedésed van a kipufogó oldalon, ezért van az hogy csak folyamatos nagyobb, gáz adásnál okoz problémát.
Ha finoman mész, kimegy még így is a világból, én kb 30e km- mentem az enyémmel, mire meg untam, na meg találtam jó állapotu motort. Előbb utóbb ha sokat használod így, észre veszed hogy már nem nyomja ki a vizet, ijenkór már a hűtővíz, át megy a kipufogo nyílásba, innentől vettem komolyabban a dolgot, mer így már elfogyhat a víz. Bontott hengerfejet is kereshetsz , sajnos az sem olcsó mindennel együtt.
Nekem ez igazán autópályán okozott gondot, észrevételem szerint minnél melegebb a leömlö, annál jobban nyílik a repedés, és minél nagyobb gázt nyomsz , annálnagyobb a kipufogoban a nyomás, annál inkább belebugyog a hűtővízbe, ha kiméletesen használod sokáig mehetsz még, elég időd van rá , hogy kitaláld mit teszel.
Sok szerencsét kivánok.
ui: Raktam egy víz nyomás mérő órát az autóba innen tudtamm , ha nagyon nyomom akkór nő a víznyomás, ha már eszi a vizet le kell venni a leömlőt és ott a nyílásban látszik a hűtővíz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!