Ti vennétek olyan autót, ami picit karambolos volt?
Figyelt kérdés
Nem latszik semmi, jobb oldalon belul latszik egy kis javitas. Amugy 2008as suzuki 1,2millaert jol felszerelt keveset futott.2017. jún. 30. 11:10
11/14 anonim válasza:
Én is azt vettem, "picit karambolos" autót. A színeltérésből meg lehet látni hogy volt fényezve, lényeges részek (oszlopok, hossztartók) nem sérültek egyáltalán. Az egyik sárvédőn van egy 100 forintosnyi rozsdafolt, az is felületi, de azon kívül nem rozsdásodik, pedig már 10 éves.
Nem tudom hogy milyen extrák vannak abban autóban, de 1.2 millió nem szerény összeg érte. De azt mondom hogy ne engedd el az autót ha hosszú távra kell.
12/14 anonim válasza:
Mi vettünk, ott látszottak a nem túl vészes hibák és nagyon olcsó volt, nagyon gyakori, nagyon olcsón fenntartható fajtából.
1.2 milláért már lehet, hogy más, főleg laikusként... Én nem kockáztatnék, de nem mondom, hogy baj, ha valaki vesz ilyet, én nem értek hozzá.
13/14 anonim válasza:
Én is vettem már "picit karambolos" autót. Az ötödik ajtón volt egy tenyérnyi horpadás, ahol még a festék se jött le. Az én megítélésem szerint ez számít "picit karambolos" autónak. De pl láttam az autószerelő havernál olyan "picit karambolos" Alfát, ami szabályosan ketté lett vágva és két roncsból lett építve egy autó.
14/14 anonim válasza:
Attól függ mennyire volt összetörve. Nekem volt balesetes autóm és tapasztalatból mondom, hogy sosem lesz olyan mint új korában volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!