Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyiket vennétek, ti 3008...

Melyiket vennétek, ti 3008 vagy Vitara?

Figyelt kérdés

Öregem új kocsit tervez venni kereken fél év múlva ,ő németországba ipari mérnök és ellenőr.

Általában egy nap 200-250km-t utazgat emiatt,hogy 3-4 helyet leellenőrizzen ,és kordináljon.

Most még egy C maxot hajt,de elege van belőle.

Vitara-t nézte dízellel ,a max felszereltséggel.

Illetve azt nézte még,hogy a 3008-as (2017) közepes felszereltséggel mind tudja azt amit a Vitara.

De még ki akar várni,hogy az árak picit apadjanak..

Melyiket vennétek?

2017. jún. 28. 11:12
 1/5 anonim ***** válasza:
A 3008 az milyen autómárka?
2017. jún. 28. 11:44
 2/5 anonim ***** válasza:
52%
A 3008, az a peszó. Ronda egy szerzet, a nyominger kormányával együtt. Én Vitarát vennék, vagy még inkább Corollat. Mire valók ezek az ál terepjárók?
2017. jún. 28. 11:47
 3/5 anonim ***** válasza:
88%

Hát, lehet én is Corollát, vagy más japán, esetleg koreait vennék, de ha mindenképpen városi suv, akkor inkább a Vitara. Napi 200 km már indokolná ebből is a dieselt, de azt mindenképpen javasolnám figyelembe venni, hogy ebben az esetben nem egy örök életű kinyírhatatlan Suzuki motor lesz a motorházban, hanem egy Fiat Multijet...

Ismerősömnek egyébként van 1,6 szívóbenzin Vitarája, 6-nál nem eszik neki többet vegyes használat mellett.

2017. jún. 28. 12:02
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Egyik sem egy kifejezett hoszzú távú utazóautó. De e kettő közül nekem a Vitara szimpatikusabb.
2017. jún. 28. 14:49
 5/5 anonim válasza:
Nekem P 3008-am van. én azt választanám
2018. ápr. 14. 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!