Autóvásárlás, szerintetek melyik a jobb?
Tényleg minden nap van 5 Bmw vásárlás tartalmú kérdés. Azt hittem, hogy mások csak túloznak. Szerintem 1 millióból nem lesz valami épületes az a Bmw enegyvenhat, kivéve, ha pörögsz a kiszolgált betegágyakra.
A Hyundai Tiburon (vagy Hyundai Coupe) sokkal jobb ötlet és sportautósabb kiállású.
Van rá egy misi, szép és jó eddig, de hol van az a másik ugyanennyi, amit költeni kéne rá? Főleg az E46 esetében...
Nekem szimpatikusabb a Hyundai. A BMW-nek kb hat éves koráig van presztizse, utána viszont hamarosan durván átfordul negatív irányba, és hülyegyerek autó lesz belőle. Ennyi idős példánnyal, főleg, ha még hibái is vannak, nem vesznek már komolyan sehol. A Tiburon viszont érdekes autó, az utak sincsenek tele vele, és ha néha elszáll benne valami, nem kell eladnod az egyik vesédet, hogy ki tudd fizetni az alkatrészeket és a munkadíjat.
nekem ugyan ilyen Bmv-m van másfél éve és sosem hagyott cserben nagyon megbízható jó autó.
ha megbízható eladótól veszed akkor ez a kocsi tuti hogy jó választás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!