Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Autóvásárlás, szerintetek...

Witcher0372 kérdése:

Autóvásárlás, szerintetek melyik a jobb?

Figyelt kérdés
Üdv,végre elérkezett az idő, nehezen de végre sikerült 1-év alatt összetennem 1-millió forintot. Választás elött állok, Szerintetek melyiket lenne érdemesebb megvennem? Bmw e46 coupe 2001-2-3 vagy Hyundai Tiburon 2003-4 nagyából egyforma összegbe kerülnek. Igazából mind a kettő nagyon tetszik. Válaszokat előre is köszönöm.
2017. jún. 28. 22:13
 1/6 anonim ***** válasza:

Tényleg minden nap van 5 Bmw vásárlás tartalmú kérdés. Azt hittem, hogy mások csak túloznak. Szerintem 1 millióból nem lesz valami épületes az a Bmw enegyvenhat, kivéve, ha pörögsz a kiszolgált betegágyakra.

A Hyundai Tiburon (vagy Hyundai Coupe) sokkal jobb ötlet és sportautósabb kiállású.

2017. jún. 28. 22:33
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, én is jobban hajlok a hyundai felé :)
2017. jún. 28. 22:42
 3/6 crudy ***** válasza:
Ketto e46om van, szeretem oket, ha nem lenne nagyon gondolkoznek h ezt vegyek ujra de hundait vegyel
2017. jún. 28. 22:45
 4/6 anonim ***** válasza:

Van rá egy misi, szép és jó eddig, de hol van az a másik ugyanennyi, amit költeni kéne rá? Főleg az E46 esetében...

Nekem szimpatikusabb a Hyundai. A BMW-nek kb hat éves koráig van presztizse, utána viszont hamarosan durván átfordul negatív irányba, és hülyegyerek autó lesz belőle. Ennyi idős példánnyal, főleg, ha még hibái is vannak, nem vesznek már komolyan sehol. A Tiburon viszont érdekes autó, az utak sincsenek tele vele, és ha néha elszáll benne valami, nem kell eladnod az egyik vesédet, hogy ki tudd fizetni az alkatrészeket és a munkadíjat.

2017. jún. 28. 22:48
 5/6 anonim ***** válasza:
Elfogadható válasz az "egyik sem"? Ahogy már írták a bmw-re kevés a pénzed, a Hyundai-ok pedig szerintem nem a legjobb autók.
2017. jún. 28. 22:52
 6/6 anonim ***** válasza:

nekem ugyan ilyen Bmv-m van másfél éve és sosem hagyott cserben nagyon megbízható jó autó.

ha megbízható eladótól veszed akkor ez a kocsi tuti hogy jó választás

2017. jún. 29. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!