Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik autót javasoljátok?

Melyik autót javasoljátok?

Figyelt kérdés

6millióm van autóra.

Érdekelne VW golf 1.6 TDI / 1.4 TSI

Jetta 1.4 TSI DSG váltóval

Suzuki vitara 1.6 vagy 1.4T

Ford focus 1.5 TDCI

2017. jún. 28. 11:14
 1/7 anonim ***** válasza:

Mazda 3, Totoyta Corolla, Bravo, Delta, Astra.

A Suzukin még mindig érződik a spórolás, sosem lesz olyan szinten, mint a többi. Még tán a Ford a legjobb, de szerintem baromi csúnya.

2017. jún. 28. 11:53
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem írtad mire használnád többet az autót és mennyit, milyen távokra. Városban többet, esetleg országút/autópálya. Ha előbbi akkor én a Ford Focust választanám, de benzinesben, ha utóbbi, akkor egy Ford Mondeót vennék 2 literes dízelesben. Mindkettőt ismerem nagyon, jó autók.
2017. jún. 28. 12:01
 3/7 anonim ***** válasza:

Ha teheted, akkor a Jetta, vagy még a Golf.

Ha nagy megbízhatóság kell, akkor Vitara.

Azt a tdci-s Focust inkább ne.

2017. jún. 28. 13:24
 4/7 A kérdező kommentje:

Évi 40000-45000km aminek a 65%-a autópálya, 35%-a város

Ezért is inkább dízel de mondjuk vitarából csak benzint vennék

Én igazából a focus kombin és a vitarán agyalok

A mondeo jó ötlet lehet de nem hiszem hogy találnék ennyi pénzből egy 1-2 éves autót.

2017. jún. 28. 13:53
 5/7 anonim ***** válasza:
40%
És mi a bánatnak vegyen egy dög nagy Mondeot? Hogy két számmal nagyobb kocsija legyen, mint amire szüksége van?
2017. jún. 28. 14:24
 6/7 anonim ***** válasza:
A Golf vagy a Focus mindenképpen. És dízelben. Hogy melyiket választod, azt az ízlésed döntse el, mindkettő nagyon jó. A Vitarának semmi értelme nincs ilyen felhasználási mód mellett.
2017. jún. 28. 16:21
 7/7 anonim ***** válasza:

"tegnap 14:24"

Fúúú, a mondeo aztán baromi nagy autó, max egy számmal nagyobb, mint a focus, fogyasztásban pedig kb ugyanott van. Tapasztalat mindkettő. Nekem 1.6-os focus kombim van, sógoromnak 2 literes mondeo, 1-2 decivel eszik neki többet. En rendszeres autopalyazashoz nem vennék 1.4 meg 1.6-os autót, hanem minimum 2.0-ást.

2017. jún. 29. 09:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!