Pénzt visszaszolgáltatja az oktatóm ha váltok iskolát?
Figyelt kérdés
Szóval, befizettem a gyakorlati óráimat. Kresz meglett, úgy szint az elsősegély is. Vezettem 6 órát, de már 4 hete nem voltam vezetni, ami eléggé aggaszt, inkább dühít. Kerestem telefonon, azt mondogatja hogy majd kapcsolatba lép velem, de idáig semmi... Úgyhogy szeretnék váltani iskolát, lehetséges-e ? És ha igen, a befizetett óráim visszafizeti ?
Előre is köszönöm a válaszokat. :)
2017. jún. 28. 01:57
2/4 anonim válasza:
Szerinted erre a kérdésedre az oktatón kívül ki tud garantáltan jó választ adni?
3/4 anonim válasza:
Vele kellene megbeszélni, de a még nem levezetett órákat amit előre kifizettél vissza kell hogy adja.
4/4 anonim válasza:
A befizetett, de nem levezetett óráidat vissza kéne, hogy fizesse, de azért nézd át mi van a szerződésben.
(vigaszdíj, szerződésbontási díj..)
Lehet előbb érdemesebb lenne iskolán belül oktatót váltanod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!