Szerintem, az oktatóm le húz pénzel, eddig 50 órát vezetem, de a parkolást nem tanította. Dogalmi vizsgám lesz jan 11 körül, biztos a bukta 11000 FT repűl ki. Ti voltatok így? Saját autóval vezettem fél év alatt 2000 kilométert.
Jelezném az iskolavezető felé, hogy már 50 óránál tartasz, de még pár dolog hiányzik a gyakorlati oktatásból.
Szánalom amit ma már az oktatók meg nem mernek csinálni...
akkor mi a fenét csináltatok 50 órán keresztül??? Az egyik leggyakoribb bukta a parkolás, a párhuzamos még gyakorlott vezetőktől is figyelmet igényel.
Az 1. hozzászólóval értek egyet, annyival megfejelve, hogy ha elbagatellizálná a dolgot a vezér, kilátásba helyezheted, hogy másik iskolához mész át.
jézusom:o
szólj neki hogy tanítsa meg vagy válts de ne hagyd annyiban...
hova valósi vagy,?
Miért fizetted be a vizsgadíjat, ha meg vagy róla győződve, hogy nem sikerül?
Nem tudok az oktatódról véleményt formálni, de lehúzni vizsgára jelentkezéssel nem lehet, az oktatók inkább odázzák a vizsgát, nem siettetik, ha esélytelennek látják azt amit a tanuló művel.
Kizárt, hogy az 50 óra alatt nem parkoltatok néhányszor, de a célzott parkolás gyakorlás az utolsó lecke, arra nem kell plusz 50 óra.
Az oktató küldött vizsgára, vagy te akartál menni?
Hát többször mondtam neki, hogy szabályosan nem parkoltunk még, erre a válasz majd később.Mellém ül tiszta ideg vagyok , hogy most miért , fog beszólni, ne menj a gödrökbe,harmadikat 35 km/ó nál válts, 32 már duma.stb..
Amúgy Szolnoki vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!