Mit csináljak úgy érzem anyagilag teljesen lehúzz az oktatóm?
Nem kell egy masik kocsin ujra megtanulni. Vezetni mar tudsz, csak a masik auto valtojat/kuplungjat kell megszokni, de az hamar megy.
Szerintem megerni legalabb nehany orat venni egy teljesen mas oktatonal (esetleg iskolan kivul fusiban lebeszeled az oktatoval) es lehet hogy 20 perc vezetes utan azt mondja, hogy neked mar reg vizsgazni kellett volna menned.
Tovabba kerj meg ismerosoket (akik mar regota vezetnek) apu, nagybacsi, akarki, hogy menjetek egy kicsit es kerd ki a velemenyuket. Oke, tudom, hogy ok nem hivatasos oktatok, de szerintem azert azt egy lajikus is latja, hogy tudod mit csinalsz a volan mogott, vagy menet kozben kiugranak halalfelelmukben.
Ha majd lesz kocsid és véletlen másikat veszel akkor is meg kell szoknod, sőt ha majd átülsz egyszer a tanuló autó mögül a sajátodba az is más lesz...
Amúgy 30 óra után és 570 megtett km után Te akkor vizsgázol amikor van vizsga illetve adnak időpontot... 5 sikertelen vizsga után van PÁV, az más kérdés, hogy az oktató úgy látja, hogy még nem állsz készen a vizsgára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!