Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Nem értem, driftelésnél az...

Nem értem, driftelésnél az autót gázzal irányitjuk, ez hogy van? (többi lent. )

Figyelt kérdés

Mondták nekem, hogy driftnél a kocsit gázzal irányitjuk.

De ha kormányt elengedem akkor egy ivet nem lehet vele megcsinálni nem, hogy egy egész pályát...

Az úgy nem baj, hogy ha korigálom a kocsit kormánnyal és közbe úgy öblögetek a gáz pedállal.. max csak igy 3-7 cm-t tekerek bele és vissza aztán megint és megint vissza és igy tovább? Most csak nem kell full mereven tartani a kormányt és ugy játszani a gázzal..? Valaki mondja el nekem, hogy most ez hogy van KÖSZÖNÖM!

2017. jún. 24. 23:18
 1/5 anonim ***** válasza:
41%
aha...nyilvan a gyk-n kell megkerdezned, hogyan kell driftelni... na huzzal aludni, kisfiu.
2017. jún. 24. 23:30
 2/5 anonim ***** válasza:

Gázzal a hajtott tengelyt irányítod ,ami megcsúszik.

Így a tapadással tudsz játszani...

A kormánnyal az ellenállást tudod megadni,és változtatni.

Hisz egyenesen tartott kormánnyal ,ha megcsúszik,akkor a csúszáshatárt később elérő (a később megcsúszó) fogja iránybatolni (megcsúszik először a jobb,a bal egy pillanattal később ,szemre ugyanannak tűnik,de a bal még tolt rajta mikor menetközben már a jobboson a tapadás nincs,így a bal tol,és jobbrasodródik) ,ilyenkor csak köröznél...,de balrakormánnyal adsz egy differenciát,mert az eleje tapad ,még....A kormánnyal az elejét,a gázzal a kocsit és a hátulját fogod iránytani.

2017. jún. 24. 23:35
 3/5 A kérdező kommentje:

Első nyilván te is sokat érthetsz a drifthez. Azért kérdezem itt mert gyorsan akarok választ kapni hát ha vannak itt olyan emberek akik tudnak rendesen driftelni és nem csak a kuplungot rugdossák.... nagyfiu

https://www.youtube.com/watch?v=Y6BfQhnbZ0Y szerintem ez a srác nem rugot kuplungot és volt öblögetés kb én is igy szoktam irányitani a kormányt...

2017. jún. 24. 23:36
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes válaszod 2-es ha megtudod tenni megnézed a link-et egy videó van ahol egy srác driftel és szerintem jol csinálja kb. én is ugy szoktam kormányozgatni ahogyan ő
2017. jún. 24. 23:38
 5/5 anonim ***** válasza:
Jesszusom...hogy lehet ezt a videót driftnek nevezni? Csúsztatásnak oké, de driftnek ne már...
2017. aug. 23. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!