VW Golf 4 generáció 1.9 TDI vagy Seat Ibiza 1.9 TDI?
Figyelt kérdés
Lecserélném autóm mostanában elég sokat megyek úgy érzem indokolt lenne egy jó kis dízel. Ilyen 1.9 TDI-t vezettem golfban és azt kell mondjam egész jól húz. De sajnos a golfok még mindig drágák. Seat Ibizát néztem azt látom hogy lényegesen olcsóbban vannak. Esetleg van benne valami buktató hogy majdnem fele annyi az áruk?2017. jún. 22. 21:44
1/5 anonim válasza:
Nincs nagy titok, a VW-k túl vannak árazva, 90%-ban 1 az 1-ben VW alkatrész a Seat.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi. Akkor ez lesz az esélyes. Ráadásul a formájával se kell kompromisszumot kötni mert szép.
2017. jún. 22. 22:40
3/5 anonim válasza:
Én Skodát vettem, amiben ilyen motor volt, nálam egy rakás szar volt. Csörgött, zörgött, csattogott, alig bírtam eladni emiatt. Jól ment, az igaz, keveset is evett. 178000km volt benne.
Aztán vagy azért volt gagyi, mert Skoda volt, vagy mert ilyenek ezek. Mindenesetre több ilyen motoros autót nem veszek. Ja, A3-as Audit ismerek, 300e km-rel, és már zabálja az olajat(valószínű a turbó miatt) ismerősé. Bár utánaönt, és hajtja tovább, lassan 2 éve.
4/5 anonim válasza:
Ha egy Golf IV TDI neked drága akkor nem ebben a kategóriában kell gondolkozni. Egy jó állapotú dízel Golf 800.000-től kezdődik, ennél olcsóbban nem érdemes venni, mert úgy jársz, mint a Skodás válaszoló.
Olcsóbb megoldás az Astra F Isuzu dízel, de az más kategória is.
5/5 A kérdező kommentje:
Megvenni drága. A fenntartásával nem lenne probléma. Annyira nem keresek rosszul de hitelt nem akarok felvenni.
2017. jún. 23. 22:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!