Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Jégkár javítása házilag?

Jégkár javítása házilag?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Túl vagyunk itt egy nagyon nagy jégesőn és az autó természetesen kint állt az esőben, az eredménytől a sírás kerülget. Körülbelül 100 db apró horpadás lett az autón. Azt szeretném kérdezni, hogy valakinek van tapasztalata ilyen javítással kapcsolatban? Vigyem el karosszériáshoz az autót? Ahogy néztem a neten kb. 80-100 ezerből csinálnák meg. De láttam lehet kapni különféle eszközöket is házi javításhoz:

[link]

ez meglenne kb. 20-25 ezerből.

De láttam a neten egy olcsóbb eszközt is:

[link]

,ez meglenne kb 6 ezerből

Ezekkel kapcsolatban van valakinek tapasztalata?

2017. jún. 21. 20:18
 1/5 anonim ***** válasza:
Én hívnám a biztosítót hogy mérje fel a kárt, és vagy javasol egy összeget vagy egy általa szerződésben lévő cégnél megcsinálják. Hiába oldanád meg házilag a fényezés és sérülhetett és egy idő után lefog pattogni róla a réteg.
2017. jún. 21. 20:22
 2/5 A kérdező kommentje:
nincs rajta casco biztosítás. 16 éves az autó erre már nem éri meg kötni.
2017. jún. 21. 20:25
 3/5 anonim ***** válasza:

Rendes biztosítás is fizet ilyenkor tudtommal!

Vidd el karosszériáshoz, esetleg autókereskedőtől érdeklődj. Márkaszervizbe, nagy műhelyekbe ne vidd, mert pocsék munkát végeznek hasonló eszközökkel, mint amiket te felsoroltál.

2017. jún. 21. 20:42
 4/5 anonim ***** válasza:
Sima kötelező biztosítás nem fizet jégkárra!
2017. jún. 21. 21:12
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha van türelmed, és kézügyességed hozzá, akkor bevállalható otthon, de én tuti megcsináltatnám egy komoly karosszériásnál. Mert ha egy helyen elrontod, lemegy a festék, vagy valami, máris anyagilag sem érte meg otthon kínlódni vele. És a műhelyben szinte biztos szebben megtudják csinálni, persze ha nem valami kóklerhez sikerül vinni.
2017. jún. 21. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!