Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Autó horpadásának javítása...

Gorba kérdése:

Autó horpadásának javítása lehetséges házilag?

Figyelt kérdés
Keletkezett egy kb tenyérnyi horpadás az autóm csomagtartó ajtaján. Lehet hogy letudom bontani a borítást és hozzáférek hátulról, hogy kinyomjam belőle a horpadást. Érdemes így megpróbálni, vagy ez ennél bonyolultabb művelet?

2012. okt. 12. 07:58
 1/7 anonim ***** válasza:

hajszárító és nitrogénspray, vagy sűrített gáz :-) A youtube-on sokhelyen működik.

itt a neked való:

http://www.youtube.com/watch?v=y9OGa9vB42Q&feature=related

2012. okt. 12. 08:05
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de jelenleg a két kezem áll rendelkezésre. Visszanyomni akkor nem lehet?
2012. okt. 12. 08:20
 3/7 anonim ***** válasza:

Attól is függ mekkora a hopadás. Ha nem túl mély, nincs be benne, se a szélén éles törés és nincs megrepedve a festék, akkor meg lehet próbálni egyszerűen visszanyomni.

Hogy mennyire nyomható vissza nagyon függ a méretétől, alakjától, mélységétől.

2012. okt. 12. 10:11
 4/7 anonim ***** válasza:

De, ha szerencséd van vissza lehet nyomni, bár én inkább egy kalapácsot és óvatos mozdulatokat javaslok.

Ha nekiesel mint bolond tót az anyja p...nak akkor hullámos lesz, de ha finom mozdulatokkal kocogtatod akkor jó eséllyel visszaugrik.

2012. okt. 12. 10:12
 5/7 anonim ***** válasza:

Mindenképp érdemes leszedni a belső burkolatot. Ha szerencséd van akkor nem épp egy merevítő mögött van a horpadás és a máik oldalról hozzáférsz.

Ha ez megvan akkor meg lehet válogatni az előttem leírt módszerek közül.

2012. okt. 12. 14:38
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Neki ne ess fémkalapáccsal,mert akkor egy vaktérképre fog hasonlítani inkább...csak a gumikalapács jöhet szóba .
2012. okt. 12. 14:41
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, én is gumikalapácsra gondoltam csak :D
2012. okt. 12. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!