Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » G Astra teljeskörű felújítása?

G Astra teljeskörű felújítása?

Figyelt kérdés

Tetszenek a régebbi autók, mint az Opel Astra G

Azon gondolkodtam mennyibe kerülhet egy teljeskörű felújítás?

Pl.: Vennék egyet pár százért és minden alkatrészt amit kell azt cserélni, motort felújítani. Kompletten hogy még 15 évig autó legyen.

Mit kéne rajta bizosan cserélni, felújítani?

Pénz nem számítana az autó szeretete a lényeg.

Természetesen nincs ennyi pénzem, max ha egyszer nyerek kaparóson megvalósulna... de nagyon érdekel a dolog!

Értelmesnek válaszokat szeretnék a konkrét kérdésemre, az "ha a pénz nem számít akkor vegyél inkább" válaszokat nem szeretnék!

Előre is nagyon szépen köszönöm! :)

2017. jún. 21. 19:25
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

"Ezért érdekelt hogy mennyibe kerülhet egy felújítás, amikor belülök és azt érzem hogy igen nem szar ez, nem ropog az..."

Nincs ilyen. Ha egy lelakott autónak felújítod a motorját, kikaszniztatod, lefesteted, ráköltesz egy valag pénzt, az akkor is egy lelakott szar marad (jó motorral).

Egy autó rengeteg alkatrészből áll, mindene fárad, kopik rozsdásodik, ha sokat használták, akkor mindene ilyen a tetőkárpittól az ablakmosótartálytól az utolsó kárpitpatentig.

Kis túlzással: becsapod egy autó ajtaját, már látszik, hogy van-e még jövője, vagy inkább csak múltja.

Annyi ilyen autó van megfelelő állapotban és elfogadható áron, hogy semmilyen érv nem szól amellett, hogy olyat keress, aminek mindene javításra szorul.

2017. jún. 21. 22:13
 12/13 anonim ***** válasza:

"Fontos szabály, hogy régi autóra nem költünk mert akkor nincs megállás."

Ezzel ebben a formában nem értek egyet, én szeretem a régi autókat. Szar autóra nem költünk (kortól függetlenül), az kútba dobott munka és pénz.

2017. jún. 21. 22:15
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem azt irta, hogy olyat keres aminek mindene javitasra szorul...

En orokoltem egy regi autot. Nekem nagyom tetszik, eros a motorja, sosem hagyta cserben a csaladot, es csaladi ereklyekent tekintunk ra.

Most koltottem csak a karosszeriara 200ezret, telen motorfelujitason esett at, az volt 100korul..

Most egyben van, bar tervezem a fenyezeset is!

Teljesen megertem a kerdezot, vannak ilyen emberek, akik nem a 'legdragabb, leggyorsabb, fiatal' autokert vannak oda.

Mai napig latok szakadt szethasznalt, szetrohadt bontoszokeveny trabantot, es lattam mar felujitottat, amin tenyleg latszik, hogy foglalkozva van vele. (Youtubon is van rola tobb mint 30video..). Tok jo erzessel tolt el, hogy vannak ilyenek. :) Bar hozzateszem, en nem vagyok oda a trabantokert, de hat nem vagyunk egyformak!

Kerdezonek:

Sok mindentol fugg az ar.

Ha olyat nezel, ami egyben van, nem kell lakatolni stb.. Az nyilvan dragabb... Azon csak a kotelezo alapokat kell cserelni (olaj stb..)

Veszel egy itt ott rozsdas opelt, annak a lakatolasa mindenestul 100-350e is lehet. Fenyezes 250-300kozott, ha kell vagy akarod. Motort, valtot at kell nezni, az is mindenestul 10-180e is lehet.

Mivel nincs kiszemelt autod, nem tudod mit kell javitani, cserelni rajta, igy ennel okosabb valaszra ne nagyon varj.

2017. jún. 22. 15:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!