Alig használt autót többért vagy régebbit olcsóért éri meg venni?
Figyelt kérdés
Újjab nyilván később romlik el, viszont a régebbi olcsóbb.
Melyiket éri meg jobban szerintetek?
2017. jún. 21. 00:03
1/3 crudy válasza:
Ez igy nagyon tag. Pl 92es benzines honda 400ezerrel itt ott foglalkozos. Meg 400-500bol rendbehozod es van egy tokeletes autod. Egy 2000es audi 900ert ami jol nez ki es olcso is aztan szepe lassan ramegy mindened es ott vagy h vehettel volna egy ujabb autot. Ujabb auto ami bar draga de gyanus h nagyon jo allapotban van. Mondjuk 2012tol folfele. Ebbol talan csak az audi a szivas mert ott varatlan koltsegek ernek. En vagy regi ostoba autot vennek amit szetszednek felujitanek vagy egy ujat aminek semmi baja. A helyedben.
2/3 anonim válasza:
Lényeg, hogy minél egyszerűbb technika legyen. Sima szívó benzines, kézi váltós. Extrából légzsák ABS klíma kell, a többi csak elromlik.
Szerintem érdemes a lehetőségeidhez mérten fiatalabb kocsit venni, gyengébb felszereltséggel.
De ha találsz egy valóban jól karbantartott nem rohadó idősebbet, azzal is jól járhatsz.
Fontos, hogy kerüld a "prémium" márkákat. Olyat keress amiből sok fut, akkor nem lesz gondod az alkatrész ellátással.
Milyen árkategóriáról beszélünk?
3/3 anonim válasza:
Én a fiatalabb (4 év), de drágább tucatautó (Octavia) mellett döntöttem közepes felszereltséggel, viszont kereskedő garanciával. Utolsó pont a legfontosabb szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!