Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyire égető a szervízelés...

Mennyire égető a szervízelés az alabbi adatok figyelembevetelevel?

Figyelt kérdés
Adott Renault Megane II. Elozo szerviz 121000km. Most 144000km. 121000-nel volt vezerles csere+szurok+olaj csere stb... Esedekes a szervíz? Az előző szervìz 4 éve volt.
2017. jún. 20. 14:36
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nem kéne általánosítani!

Nálunk pl. én szóltam rá a HÍMNEMŰ páromra, hogy nem ártana már az olajcsere, meg a szokásos dolgok.

Amikor mondtam, hogy kell X meg Y meg Z, és többek között üzemanyag szűrő is a boltból, akkor csak hüledezett, hogy ilyen is van a kocsiban?

Kedves Kérdező!

Nem minden szerepel a szervizkönyvben.

De én a helyedben mindent a felsorolásodból cserélnék/cseréltetnék.

Ezeket folyamatosan figyelni kell, nincs egy élethalál törvény, hogy X km vagy Y naponként cseréld, mert rá következő nap mindenki meghal.

Ha van egy vadi új gumid, de defektet kapsz, akkor is megjavíttatod.

De úgy ahogy van az egész zavaros.

Tehát ha valaki ennyire nem ért a kocsihoz, akkor talán egy olajszintet sem nézett, a nyári szélvédőmosót sem cserélte télire amikor eljött az ideje, a többi dologról nem is beszélve (fékolaj, fagyálló, stb.)

2017. jún. 20. 23:32
 12/12 anonim ***** válasza:

Kivételek mindig vannak, de te is tudod, hogy te 1 vagy az ezer nőből, aki ért az autókhoz. A Párod pedig egy az ezerből, aki nem.

2017. jún. 21. 09:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!