Mennyire égető a szervízelés az alabbi adatok figyelembevetelevel?
Figyelt kérdés
Adott Renault Megane II. Elozo szerviz 121000km. Most 144000km. 121000-nel volt vezerles csere+szurok+olaj csere stb... Esedekes a szervíz? Az előző szervìz 4 éve volt.2017. jún. 20. 14:36
1/12 anonim válasza:
Kérlek, mondd, hogy volt olajcsere 10 ezrenként, vagy évente.
Ha nem, akkor add el az autód, és járj tömegközlekedéssel, mert aki nem képes az alapvető szervizelést megcsináltatni, az ne vegyen autót...
2/12 anonim válasza:
Jól értem,hogy te 4 éve igyanazzal az olajjal/szűrővel jársz?!?
3/12 anonim válasza:
mi bajotok van a 4 éves olajjal, a földben sem romlik pedig ott egy kicsivel több ideje van mint 4 év
4/12 A kérdező kommentje:
Nem en hasznaltam, de az enyem.Most kaptam vissza es at akarom nezetni. A szerviz konyv szerinti adatokat irtam le. Lehet hogy volt kozben olajcsere de nincs beirva. Nagyon nem koltottek ra sajnos!
2017. jún. 20. 14:51
5/12 anonim válasza:
Ne írj ilyet, mert a végén elhiszi.
A kérdésre válaszolva, egy 3 évet késtél vele.
6/12 A kérdező kommentje:
Az franko! A volt felesegem hasznalta. Lehet komolyabb baja ettol a kocsinak?
2017. jún. 20. 15:01
7/12 anonim válasza:
Csupán csak az olaj meg a kenés az egész lényege a motornak.....ezt mar nem is kell atnézetni....add el valami baleknak vagy vegyel bele egy bontott motort,mert ez gyanithatóan az utolsokat rugja......
8/12 anonim válasza:
Nemrég volt egy olyan kérdés, hogy miért jó a hölgy tulajdonos, eladásnál. Na hát itt van az élő példa, hogy mennyire jó a hölgy tulajdonos :D
9/12 anonim válasza:
Nade műszakin csak járt az autó azóta 2x,csak volt annyi agya a szerelőnek aki felkeszítette, hogy cserélt benne olajat
10/12 anonim válasza:
#8 Pontosan. :D
#9 A szerelő sajnos nem lát bele a motorba, ki gondolná, hogy nem cseréli a tulaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!