Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Nem drága egy kicsit ez a...

Nem drága egy kicsit ez a karosszéria munka?

Figyelt kérdés

A következőkre kaptam min. 170 ezer ft-os árajánlatot (még több is lehet):

- bal első sárvédő csere (a sárvédő lemez 13ezer ft)

- bal küszöb csere (a küszöb lemez 25 ezer ft)

- jobb küszöb festés

- komplett üregvédelem

- küszöbök alvázvédelme (igazából csak átfestik feketével)

Én sokallom. Pl bal küszöbcserére felszámolt 5 óra munkadíjat, plusz festést. Az alkatrészt is 30%-kal drágábban adja, mint neten beszerezném. A 8000Ft-os óradíj már csak hab a tortán (egy programozó nem kér ennyit sokéves tanulás után).

Ti szerintetek is sok ez az ár erre? Máshol mennyi lenne ez a munka kb?

2017. jún. 20. 11:31
1 2
 1/11 crudy ***** válasza:
Menj at masik karosszeriashoz. Egy elso sarvedo csere nagyon max masfel ora de akkor mar kaveztal is. Ha dragabban adja az alkatreszt akkor szerezd be te. A festes az lehet draga. Egy kuszobert elkerhetnek akar 30ezret is. Ha atfestik feketere az nem alvazvedelem es te is meg tudod otthon csinalni. Egy komplett ureg es alvazvedelem nem olcso de nem 100ezer.
2017. jún. 20. 11:46
 2/11 Trafó1 ***** válasza:

Küszöb festés 15000 ft más elem festése 20000 ft ehhez jön nálad a csere is, üreg védelem --belülrős is csinálják alvád védelem ---teljes alváz mosás/festés alváz védővel.

Szerintem nem sok.

2017. jún. 20. 12:03
 3/11 anonim ***** válasza:
100-ból ki lehet hozni az egészet.
2017. jún. 20. 12:17
 4/11 A kérdező kommentje:

Nincs teljes alvázvédelem, ez a pláne.

Én is sokallom, de mivel szét lett szedve az autó, a küszöb is szét lett már vagdosva egy részen, otthagytam. Ki vállalná el már így?!

2017. jún. 20. 12:35
 5/11 A kérdező kommentje:
Ja és a sárvédőre 2 órát számolt, a küszöbökre meg 5-öt. Csak a karosszéria munkára, a festés ezen felül van.
2017. jún. 20. 12:36
 6/11 anonim ***** válasza:
Miért nem azelőtt kérdezted meg, mielőtt szétszedi? Ezzel kezdünk egy üzletet, hogy árajánlatot kérsz, nem?
2017. jún. 20. 12:38
 7/11 A kérdező kommentje:
Ránézésre 50-et mondott.
2017. jún. 20. 12:53
 8/11 anonim ***** válasza:
És az ment fel 170-re? Akkor mondd meg neki, hogy szevasz és vidd el a szekeret.
2017. jún. 20. 12:58
 9/11 A kérdező kommentje:
Egyikünk sem tudta, hogy az előző tulaj buherált rajta, valószínűleg kicsit benyomódott a küszöb nála valamikor és nem csináltatta meg rendesen (részletekbe nem mennék, mivel oldotta meg), majd azalatt berohadt az évek alatt, már lyukas a küszöb. Kívülről ez nem látszott.
2017. jún. 20. 13:14
 10/11 anonim ***** válasza:
90%

Nem! Főleg, ha sokat kell hekkelni, mert alig talál egészséges lemezt!

Mondjuk, lehet, hogy egy kendácsoló megcsinálná 80-ért...

:-)

2017. jún. 21. 09:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!