Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Újabb típusú VW autókban...

Újabb típusú VW autókban nincs semmi visszajelzés a kormányon az útról?

Figyelt kérdés
Lehet, hogy a többi márkában is van, nekem ez teljesen új volt. 0 visszajelzés jön a kormányra az útról, ennek a technológiának a részleteire lennék kíváncsi

#kormányvisszajelzés
2017. jún. 19. 14:05
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

milyen visszajelzésre gondolsz?

a kormányra vagy a műszerfalra?

2017. jún. 19. 14:40
 2/11 anonim ***** válasza:
Elektromos kormányművek korszakából ne akarj visszajelzést a kormányon.
2017. jún. 19. 14:48
 3/11 anonim ***** válasza:
Alsó hangon 20éve,amiota szinte mindenben van valamilyen szervó,azota nem erzel semmit a kormányon.......ugyhogy nem tudom hol éltél eddig!
2017. jún. 19. 15:04
 4/11 A kérdező kommentje:
ülj bele pl egy 15 eves Renault Thalia-ba. less visszajelzés az útról. esetleg a kérdésre a választ... köszi
2017. jún. 19. 15:24
 5/11 A kérdező kommentje:
jó lenne, ha valaki még el is olvasná a teljes szöveget és válaszolna :) annyira segítőkészek vagytok :)
2017. jún. 19. 15:26
 6/11 anonim ***** válasza:

Fú, a Thalia. Ültem olyanban. Elengedem a kormányt, és fénysebességgel elindul középállásba. Undorító. Mintha valami gagyi számítógépes kormány lenne.

Alapmodellekben nincs ilyen dolog, mert a tulaj nem akarja érezni az utat a kocsiban, a kényelemre mennek rá. Egy Golf GTI-ben már több visszajelzés lesz, úgy, ahogy egy ST Focusban is.

2017. jún. 19. 15:31
 7/11 anonim ***** válasza:

Hú,na igen...a thalia....az aztan a visszajelzesek királya.......

Egyebkent meg azert nem erzel semmit,mert az olaj/elektromotor ,azaz a rasegitő berendezesek nagyon sok mindent elnyelnek

2017. jún. 19. 15:49
 8/11 A kérdező kommentje:
eddig csak 10+ eves, alsó kategóriás autót vezettem. Most beültem egy 6 éves, középkategóriás VW-be. Ezért csodálkozok, aki nem érti az alapkoncepciót.
2017. jún. 19. 15:50
 9/11 crudy ***** válasza:
Ez teljesen normalis. Nem egy elmeny auto, nem is tura auto. Arra van h a mindenapokban hasznalja az atlag júzer. A nagy mercedesek is ilyenek csak ott direkt a komfort miatt. Egy 15eves bmwben kemeny a szervo es erzed rajta az utat. Egy hateves volkswagen. Persze h kremes szilikon csocs dehat milyen legyen?
2017. jún. 19. 17:00
 10/11 anonim ***** válasza:
Aki sportosság keres a mai autókban, az a sportosabb modellekben keresse ne azokban a modellekben amit arra szántak hogy kényelmes legyen.
2017. jún. 19. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!