Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért merül le az új akkumulát...

Miért merül le az új akkumulátor az Astra H 1.9CDTI kombiban?

Figyelt kérdés

Kicseréltem a generátort 130A-ra (nem felújított, teljesen újat vásároltam), 70Ah Bosch akkut vettem bele 640A indítóárammal. 2 nap állás után (2 napig garázsban állt az autó lezárva) rámérek az akkura és 11.99V van benne... tehát kritikusan alacsony a szint. Ráindítok és mindenféle erőlködés nélkül pöccre indul az autó.

Valami fogyasztó merítheti, vagy mitől lehet ez? Ti tapasztaltatok hasonlót az autótokon?

2017. jún. 16. 21:54
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Tegnap este kiléptem a teszt menüből, elsőre nem sikerült, de aztán összejött. Hamarosan ismét rá fogok mérni, biztos ami biztos... Erre mondjuk nem gondoltam, mert nekem abszurdnak tűnik, de lehet mégis ez lesz a megoldás.
2017. jún. 19. 08:14
 12/13 anonim ***** válasza:
MAjd kiderül... nem 100%, hogy ez lesz a megoldása a dolognak, csak egy ötlet. :)
2017. jún. 19. 14:36
 13/13 A kérdező kommentje:

Tegnap este rámértem, az autóra (másfél napja áll): 12.77V van az akkuban lezárt állapotban, tehát most nem meríti az akkut.

Valószínűleg ez lehetett a baj, hogy teszt módban maradt az akku. Remélem most már jó lesz. 11.99V nagyon kevésnek bizonyul, főként ha az új akku megy le eddig,..... nem haszon neki!

2017. jún. 20. 06:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!