OPEL Astra H 1.9CDTI 88kW/120LE autóba belefér a nagyobb akkumulátor?
Gyári adatok szerint 60Ah akkuval szerelt, ami 240mm széles, viszont én 74Ah szeretnék bele, ami 280mm széles.
Kérdésem Astra H tulajdonosokhoz: belefér a nagyobb akkumulátor a kialakított helyre? Nektek mekkora akku van benne?
Sajnos nincs kéznél most az autó, nem tudom megmérni a helyet...
Nekem 1.7CDTI van, de az akkutálca szerintem ugyan az lesz. De le is tudod mérni.
Ebben 70Ah-s akku volt gyárilag. Most pedig 77Ah-s van benne. Bővel elfér. Ez 278mm hosszú, 175mm széles és 190mm magas.
Egyedül a magasságától tartottam, mert az eggyel kisebb 74Ah-s 175 magas, mint a gyári akku volt. De bővel elfér a 190-es is.
Köszönöm a válaszod!
A 175mm akku, u.n. alacsony kivitel, mert 190mm a normál magassága.
Azt nem tudom..., amiket néztem 74Ah-sból (Bosch, Varta), azok mind 175 magasak voltak. Nem is láttam belőle másmilyet. Ugyan ezek 77Ah-sból 190-esek.
Végül utóbbi lett berakva:
754Ah???
Nálam a 77Ah-s Bosch is kényelmesen befért (ld. előző képem), ami szintén 278mm hosszú. De ezek szerint az 1.9-esben szűkebb a hely, bár az akkutálca ugyan az.
#6, jó választás!
A másik válaszoló vagyok, aki 4 éve válaszolgatott a kérdésre. Nálam még mindig megvan ez az akku. Most 9 éves, de már érzem, hogy ha hetaket áll az autó, nem az igazi. Tél előtt veszek újat. Természetesen ugyanezt, ugyanebben a méretben! Ez nem is kérdés. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!