Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » BMW 7-es vs. Audi A8-as sorozat?

BMW 7-es vs. Audi A8-as sorozat?

Figyelt kérdés

Mielőtt elkezdeném, leszögezném, hogy egyiket sem tudom megvenni :D Szoktam videókat nézni mind a két autóról. Mind a kettő nagyon tetszik, de arra lennék kíváncsi, hogy OBJEKTÍV szemszögből melyik a jobb, és miért.

Mind a kettő nagyon tetszik külsőre és belsőre is, de az Audi azért vonz jobban, mert nincsenek benne felesleges extrák, mint például a BMW-ben a hangerő szabályozása, zene váltása, és a 3D-s kép forgatása (igazából legyezgetés a fedélzeti komputer előtt).

2017. jún. 16. 18:09
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:

Csoki vagy vanília?

Körülbelül hasonló kérdés ez is. Ami valakinek teljesen felesleges az a másiknak nélkülözhetetlen szinte.

Bár szerintem a 7-es konkurenciája inkább az S Mercedes, az A8 mindig is szürke egér volt ebben a kategóriában. Náluk inkább a kisebb modellek jelentenek számottevő konkurenciát a másik kettőnek.

2017. jún. 16. 18:14
 2/20 anonim ***** válasza:
73%

Obiktív szempontból nem lehet a két márkát összevetni, tudja mindenki, hogy vagy 2 évtizede ez a két gyártó nagyon komoly ellenfele egymásnak, és mindenben utánozzák egymást, lehetőleg a maximálisat kihozva mindenből. Tehát a csúcsot nyújtja mindkét autó, motorjaik ugyanolyan erősek, stb. Egyszerűen nincs olyan, amiben egyik rosszabb, másik jobb.

Most én, mint nagy audista, kezdhetném, hogy az Audinak szebb a beltere, jobb a quattro rendszere, de nem.

A két autó között csak szubiektíven lehet dönteni. Ugyanúgy egy A4 - 3mas BMW között is, vagy bármilyen más modelleknél.

"de az Audi azért vonz jobban, mert nincsenek benne felesleges extrák, mint például a BMW-ben a hangerő szabályozása, zene váltása, és a 3D-s kép forgatása"

Picit maradt le az Audi, mert az A8-as már 7 éves modell, az új 7es most jött ki. Nefélj, mert mindjárt jön az új A8, és abban még cifrább dolgok lesznek, ebben biztos vagyok.

2017. jún. 17. 09:16
 3/20 anonim ***** válasza:
80%
Ha BMW-d volt gyerekkorodban akkor örök életre BMW fan leszel, ha meg Audid volt akkor meg nagy audis leszel, ennyi. Igazából, aki az Audi és a BMW közt választ nagy részt érzelmi alapon teszi ezt, és nem azért mert mondjuk az egyik 30kg-mal kevesebb vagy 6 lóerővel több, mert kb. ilyen jellegű eltérések vannak a két autó közt.
2017. jún. 17. 12:22
 4/20 A kérdező kommentje:
Na és szubjektív szempontból?
2017. jún. 19. 21:48
 5/20 anonim ***** válasza:
38%

Audiiii :)

Miért? Mert volt már nekem is 3 Audim, és elfogult vagyok a márkával szemben. Meg amúgy is valamiért nagyon régóta, mielőtt még az első Audit megvettem volna, valamiért nagyon megfogott a márka. És amúgy a belső tere sokkal szebb, igényesebb, talán minőségibb is a BMW-nél.

2017. jún. 20. 13:35
 6/20 anonim ***** válasza:
Hát ez a sokkal szebb azért tényleg szubjektív, meg a minőség is, főleg, hogy szinte mindent az ember a saját izlése szerint kérhet bele. :D
2017. jún. 20. 13:57
 7/20 anonim ***** válasza:
BMW 7
2017. jún. 23. 16:28
 8/20 anonim ***** válasza:
61%

A4 a c-ostály és a 3-as ellenfele

A6 pedig az e-osztály és sz 5-ös konkurenciája

A8 azért alatta van a 7-es és az s-osztálynak

2017. jún. 23. 17:18
 9/20 anonim ***** válasza:
38%

Hogy érted hogy alatta van?

Az A8 egy kategória a 7-essel és az S-klassal, illetve méltó ellenfele az utóbbi kettőnek. Sőt.

2017. jún. 23. 21:30
 10/20 anonim ***** válasza:

Úgy, hogy még sokszor a Mercedes és a BMW is úgy nyilatkozik, hogy a másik konkurens modelljére válaszolva van ez vagy ép az az új modelljeikben, az Audit meg valahogy kifelejtik.

Nem mellesleg az eladási statisztikák is elérhetőek, és ott is iszonyatosan le van maradva az A8 a 7-estől és az S-Classe-tól.

2017. jún. 23. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!