Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Autó hangtechnika=szélvédő...

Autó hangtechnika=szélvédő remegés?

Figyelt kérdés

Milyen rendszer kellene egy 2006-os Q7-be hogy ilyen zenénél rezonáljon az üveg is.

https://www.youtube.com/watch?v=c7di-3hBW6Y

2017. jún. 14. 21:48
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha csak annyi a célod, hogy rezonáljon az üveg, akkor a telepi Tuner Jóskák kedvenc "jaó bika hangos" szettjeit ajánlom. Óccsó, de jó nagy teljesítményű erősítő, téeszbű' kilopott hegesztőkábel, jaó nagy mélyláda - ahogy egy hozzáértő írta: hangja nincs, de recsegni hangosan is tud. Kondenzátorra nem kell költeni, annál menőbb, ha basszusra villog a fényszóró, illetve a hangszigetelést is el lehet hagyni, hadd zizegjen a rendszámtábla is.
2017. jún. 14. 21:58
 2/5 A kérdező kommentje:
Azért ettől normális használhatóbb választ, szerettem volna olvasni.
2017. jún. 14. 22:00
 3/5 anonim ***** válasza:
Az én autóm ablakai rezegnek a nagy basszusnál és engem kimondottan idegesít. Mint nagyanyám vitrinje amikor kamión halad el a ház elött.
2017. jún. 14. 22:01
 4/5 anonim ***** válasza:
Naná, hogy idegesítő, én is utáltam. Beleront a hangképbe, sokkal kevésbé hallani a basszust is, mert a rezgés hangja elnyomja.
2017. jún. 14. 23:51
 5/5 anonim ***** válasza:

De azt se felejtsd el, hogy a mélyláda kintre zenéljen. Nem neked kell élvezni a zenét, az a fontos, hogy kint hallják.

(Az én redszerem az autón belül brutálisan szól, és nem hallatszik ki, részben a jó szigetelés miatt, részben a jól megválasztott komponensek miatt. Kintről annyit lehet észrevenni, hogy különféle dolgok rezonálnak az autón.)

2017. jún. 15. 09:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!