Milyen kombit vegyek 1.200. 000 Ft környékén?
Napi 40 km-re (2x20) tökéletes a benzines, a sztereotípiáknak meg ne dőlj be...
Egyébként Astra H, Golf IV-V, Bora, Passat, Octavia stb stb, végtelenségig lehetne sorolni a kombikat
Én most vettem Astra H 1.9CDTI 2007-et, teljesen meg vagyok elégedve vele. Egy erősebb akkut tettem bele, és a generátort cseréltem újra, ezen kivül más baja nincs.
Neked is a dízel lenne a legjobb megoldás nem csak az üzemanyag megtakarítás miatt, de a tartós használat miatt is dízel motorok jobban terhelhetők, sokkal tovább bírják és nem utolsó szempont a nyomaték).
Astra H Caravan egy nagyon jó választás szerintem 1m200 árfekvésben!
2-es fóka 1.6benzinnel
#1 Lehet sorolgatni, de az 1,2misi nagyon behatárolja a választékot. G4/Bora nem túl tágas hátul, G5 ennyiért nincs, Passat meg le fogja enni a gatyáját az 1.6benzines motorral.
"végtelenségig lehetne sorolni a kombikat"
Én nem egy rendezetlen listát, hanem egy rendezettet szeretnék. (ár/minőség alapján)
#4 "Benzinesre gondoltam mert a dizel technológiát talán többe kerül javitani" Az 1.8 ritka, ha meg 1.8T akkor meg már mindegy hogy dízel vagy benzin.
Napi 20km-re már azért egy dízelt is be lehet vállalni, ha hosszútávra tervezel egy B5/B5,5 1.9TDI/PDTDI Passat jó választás lehet, vagy Skoda Superb (igaz nincs belőle kombi, de van akkora csomagtartója amint egy kombinak)
H Astra.
Nekem is dízelem van, 1.7-es és elégedett vagyok vele. Eddig 12év/276.000km semmivel nem volt több javítási költségem, mint ha egy benzinesem lett volna.
De jók a benzinesek is, ha csak ennyit mész. 1.6-ost (115Le) néznék 2007-es évjárattól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!