Kipufogó hegesztés után egyből már mehetek is az autóval? Vagy várnom kell?
Azt legalább várd meg, amíg a mester kimászik a kocsi alól, vagy amíg leengedik az emelőről.
Jah' és még ki is kellene fizetni a hegesztést, de aztán már tényleg mehetsz. ;)
" pont erre gondoltam én is"
Sokkal könnyebb ám úgy segíteni ha nem kell kitalálni a gondolataidat.
"ameddig a mester kimászik a kocsi alól..."
Na az is szép mester lehet, aki úgy kókányolja meg, hogy nem veszi le. Nekem nem rég a gyári eredeti (14 éves) rendszer egyik dobját hegesztették (ennyit a 2-3 év alatt elrohadásról), szépen levette, hozzáfért, utána kapott 2 réteg cink sprayt, megint jó lesz egy jó pár évig.
#8!
Számtalan olyan kipufogó sérülés lehet, amikor teljesen értelmetlen levenni/megbontani a rendszert. Tegyük föl, a hátramenő csövet leütöd egy bakhátas úton és bereped. Ennek a javítása max. 5 perc, aknából vagy csáposon, és kijössz 2500-ból. Persze le lehet szedni az egész rendszert, megbontani minden kötést, kidobálni az összeégett csavarokat, venni új sortömítést, tűzkarikákat flexicsövet, gumibakokat, és megcsinálni tipp-toppra. Csakhogy ez két napra vállalja a Mester, és 62300Ft a vége.
No de van amikor az ésszerűség fölülírja a precízkedést.
/és nem is erről szólt a kérdés/ ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!