Vajon benyaltam a véda traffit záróvonal átlépéssel?
Dunaföldváron haladtam erre, piros lámpa volt, így lassítottam is.
Drága utasaim akik a "helyismeretükkel" irányítottak, hogy merre kell mennem, az utolsó pillanatban vitáztak össze, hogy merre kellene haladni, és végül kiderült, hogy balra. Én gyorsan áttértem a bal oldali kanyarodósávba, nem volt se előttem se mögöttem senki kilóméterekre. Sajna átléptem a záróvonalat, a kereszteződés túloldalán pedig a szuper trafi figyelt.
Vajon ilyen szintű szabálysértésre is be vannak ezek programozva? Pár méternyi záróvonal átlépésre.
Azt tudom, hogy mennyi mindent képesek figyelni, de ezeket kézzel kell beállítani, tehát az adott traffipax felprogramozásától függ, hogy mit néz.
Persze a tuti akkor derül ki, ha letelt 2-3 hét.
Noh, eddig még semmi.
Mekkora poén lenne ha a komment elküldése után csengetne a postás mi? :)
Én is kiváncsi vagyok! Légyszi, ha kapsz is büntetést ne szegje kedved ird meg nekünk!
Tulajdonképp 2 hetet kell várni a csekkre, vagy lehet akár 1 hónap is? Remélem a nyaralásunk előtt nem jön csekk, mert az bemarna...
Megírom mindenképp. Egyelőre 2 hét telt el csekk nélkül.
Azt mondják, hogy általában 2 hét. Én azt mondom, hogy ha 1 hónapig is csend van, akkor megnyugodhat az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!