Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Vajon benyaltam a véda traffit...

Vajon benyaltam a véda traffit záróvonal átlépéssel?

Figyelt kérdés

Dunaföldváron haladtam erre, piros lámpa volt, így lassítottam is.

[link]

Drága utasaim akik a "helyismeretükkel" irányítottak, hogy merre kell mennem, az utolsó pillanatban vitáztak össze, hogy merre kellene haladni, és végül kiderült, hogy balra. Én gyorsan áttértem a bal oldali kanyarodósávba, nem volt se előttem se mögöttem senki kilóméterekre. Sajna átléptem a záróvonalat, a kereszteződés túloldalán pedig a szuper trafi figyelt.

Vajon ilyen szintű szabálysértésre is be vannak ezek programozva? Pár méternyi záróvonal átlépésre.

Azt tudom, hogy mennyi mindent képesek figyelni, de ezeket kézzel kell beállítani, tehát az adott traffipax felprogramozásától függ, hogy mit néz.

Persze a tuti akkor derül ki, ha letelt 2-3 hét.

2017. jún. 10. 22:01
1 2
 1/16 anonim válasza:
Nem.
2017. jún. 10. 22:05
 2/16 anonim ***** válasza:
En sem kaptam.
2017. jún. 10. 22:22
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Ezaz! Kamumail Földváron járt! Vagy 5 éve várok erre :D

Amúgy nem, sebességet figyel meg rendszámot... de ja, 2-3 hét és megtudjuk.

2017. jún. 10. 22:24
 4/16 anonim ***** válasza:
Mivel záróvonal átlépést is bünteti így egyértelmű hogy látta. Egyenes szakaszon jó látási viszonyok között 800 méterre is ellát a gép, bár onnan csak a sebességet látja, de ha a képet nézem maximum 100 méterre saccolom a traffi kilétét így szerintem tuti meglátta és szerintem 1 héten belül kapod is a büntit. Csak azért írom mert haver itt helyben a traffitól kb 200 méterre előzött záró vonalnál! És bizony másfél hét után kapta is a bírságot.
2017. jún. 10. 22:26
 5/16 A kérdező kommentje:

Igazából abban biztos vagyok, hogy ellát addig és alkalmazni is tudja a szabályt. Viszont csak akkor büntet ha az adott záróvonalat előzőleg rögzítették a rendszerben, tehát ha előre felkészültek arra, hogy büntetik aki azt a pár métert átlépi.

noh de tleg meglátjuk, az lesz a biztos, egyelőre a kommentek alapján 50-50% :)

2017. jún. 10. 22:32
 6/16 A kérdező kommentje:

"ma 22:24":

Szólhattál volna hamarabb is, akkor elárultam volna hogy lassan 10 éve járok Földváron és a környéken mivel Soltról származó bnőm van :)

Igaz, autóval csak 3 éve cirkálok a környéken. Megjegyzem, hogy kínosan ügyeltem a szabályokra, mivel a híresztelések szerint a földvári rendőrök különösen kegyetlenek. Hát ez most nem sikerült.

2017. jún. 10. 22:35
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Eddig amit láttam és hallottam, ez a VÉDA cucc az ég világon semmire nem jó, még sebességmérésre is szar, mert csak nagyon közelről tud elkapni. Egyéb jellegű büntetésről még nem hallottam, záróvonalasról sem.
2017. jún. 11. 08:19
 8/16 A kérdező kommentje:
Meglátjuk, még kb másfél hét.
2017. jún. 13. 21:45
 9/16 anonim ***** válasza:
Végülis kaptál büntit?
2017. jún. 16. 22:56
 10/16 A kérdező kommentje:
Még nem, de 1-2 hétig még számíthatok rá szerintem. Eddig 1 hét telt el.
2017. jún. 17. 01:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!