Távolsági fényszóró égő csere megéri?
Hormál H7-es izzó van a kocsimba, sokat járok este, megéri lecserélni Led-es izzóra? Ilyet rendelnék, viszonylag kedvező az ára és sok a jó értékelés róla
Látható lenne a különbség? (Külön van a tompított és a távolsági, így csak ezt cserélném ki.)
Vagy a rendőr veteti le a rendszámot, vagy a műszaki vizsgán zavarnak el!
Nem éri meg!
Mert ha ilyen "izzót" raksz be, nem jól vetíti a foncsor a fényt.
Nézz meg egy képet egy H7 izzóról, majd nézz rá erre a LED-es cuccra.
Tized mm-ek számítanak a fényforrás helyében.
Igen, szó szerint látható lenne a különbség, a hagyományos izzó javára.
Az Ali-n a jó értékelések csak magára a termékre (sértetlen) és a szállításra (gyors) vonatkoznak, nem arra, hogy beszerelve milyen kúúúúrva jó lett.
A műszakira/rendszámlevételre nem tudok mit mondani.
Nekem is LED van, de más típus, kúúúúrvajóóó. Ugye refit akkor használsz ha nem jönnek szembe, tehát nem vakítasz, kit érdekel hogy nem pont úgy vetít mint a sima izzó? Engem nem....
Csak hogy mit tud: tompított- xenon. Xenon mellé felkapcsoltam a halogén refit, "hmmm ezt semmit nem ér". Beraktam a LED-et, "ezkúúúúrvajóóó". Most ha lekapcsolom a refit, akkor visszakl szokjon a szemem a gyertyalánghoz (xenonhoz).
Szóval nagyon vad hogy éjszaka is nappal közlekedek :D
Távolságiba berakhatod, csak műszaki előtt cseréld vissza.
A rendőr nem fogja a távolságidat vizslatni.
"..ebbe mi a szabályellenes?"
Nos, figyelmedbe ajánlom a 6/1990. (IV. 12.) KöHÉM rendelet 37§ (4) pontját:
"A világító és a fényjelző berendezésekben csak a berendezés típusára előírt műszaki jellemzőkkel rendelkező izzólámpát szabad használni."
Engem ezzel zavartak el új műszaki vizsgára, pedig csak a helyzetjelzőkben és a rendszámvilágításban voltak -fehér színű- LED-ek!
" Most ha lekapcsolom a refit, akkor visszakl szokjon a szemem a gyertyalánghoz (xenonhoz)"
Na ezért nem mindegy hogy milyen lámpatuningot csinál az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!