Volkswagen lámpa csere?
Sziasztok.
A párom nemrég vett egy használt kocsit magának.
A kocsi egy volkswagen polo,2002es évjárat.A hónapot hirtelen nem tudom,ha ez is fontos megnézem majd.
1 dolog nem tetszik a páromnak,méghozzá a lámpája.
Arra gondoltam,karácsonyra megcsináltatnám neki.
Ebben kérnék segítséget.
A hagyományos vw polo lámpája van, 'Angel eye'-ez a neve,azt hiszem.A páromnak nem tetszik,hogy ilyen kerek,szeretne sportosabb lámpákat előre.
Ilyen lámpája van most:
Ilyesmit/hasonlót szeretne (igazából a lényeg,hogy ne kerek legyen):
Elég sokat keresgéltem már neten,viszont nem találtam polo-hoz csak kerek lámpát.Hol tudom ezt beszerezni?
Ha elmegyek egy "sima" szerelőhöz,meg tudja csinálni?(akár meg is tudja rendelni?) Vagy elektronikai szakember kell?
Sajnos nincs jogsim/kocsim,így nem értek hozzá.
Előre is köszönök bármilyen segítséget.
21/L
De,gondolom.
Ezért tettem fel ide a kérdést,hogy segítséget kérjek.
Mi mennyi hol stb.Első sorban a lámpát nem tudom hol kéne beszerezni vagy hogyan,stb. Milyen szakember kell hozzá.
Nem érdekelnek a kocsik,jogsit se akarok,jó nekem a busz/vonat,nem vagyok királylány.Így nem igazán tudok ilyen dolgokat..
Sokat dolgozom,van jó munkám,van azért rá keretem..
Remek:(
Akkor találok valami más ajándékot.
Köszönöm szépen a segítséget.
(Ha bármilyen más véleménye/tanácsa van még valakinek,kérem írjon.)
A ráncfelvarrott Polo orrát rá lehetne műteni, de az is többszázezres mutatvány lenne.
Lámpák, motorháztető, sárvédők, lökhárító, plusz fényezés, ha kell, és az sem biztos, hogy a fényszóró- és ködlámpacsatlakozók stimmelnek.
Nincs lelakva,sőt!Eléggé fel van turbózva. Gyönyörű a belseje,minden fullextra van benne.Külsőre is szép..valamint motorilag is nagyon rendben van. Nem 2-300ezerért vette a párom,nem volt olcsó. Volkswagen polo/golf a kedvence,erre esett a választás.
..és nincs mit javítani rajta:) (hál'Isten)
Köszönöm szépen utolsó válaszoló!Ment a + !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!