Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Volkswagen lámpa csere?

Volkswagen lámpa csere?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

A párom nemrég vett egy használt kocsit magának.

A kocsi egy volkswagen polo,2002es évjárat.A hónapot hirtelen nem tudom,ha ez is fontos megnézem majd.

1 dolog nem tetszik a páromnak,méghozzá a lámpája.

Arra gondoltam,karácsonyra megcsináltatnám neki.

Ebben kérnék segítséget.

A hagyományos vw polo lámpája van, 'Angel eye'-ez a neve,azt hiszem.A páromnak nem tetszik,hogy ilyen kerek,szeretne sportosabb lámpákat előre.

Ilyen lámpája van most:

[link]

Ilyesmit/hasonlót szeretne (igazából a lényeg,hogy ne kerek legyen):

[link]

Elég sokat keresgéltem már neten,viszont nem találtam polo-hoz csak kerek lámpát.Hol tudom ezt beszerezni?

Ha elmegyek egy "sima" szerelőhöz,meg tudja csinálni?(akár meg is tudja rendelni?) Vagy elektronikai szakember kell?

Sajnos nincs jogsim/kocsim,így nem értek hozzá.

Előre is köszönök bármilyen segítséget.

21/L

2015. nov. 24. 20:03
 1/10 Szirty ***** válasza:
100%
Egy ilyen beavatkozáshoz át kell faragni a kocsi elejét nem gondolod?
2015. nov. 24. 20:07
 2/10 A kérdező kommentje:

De,gondolom.

Ezért tettem fel ide a kérdést,hogy segítséget kérjek.

Mi mennyi hol stb.Első sorban a lámpát nem tudom hol kéne beszerezni vagy hogyan,stb. Milyen szakember kell hozzá.

Nem érdekelnek a kocsik,jogsit se akarok,jó nekem a busz/vonat,nem vagyok királylány.Így nem igazán tudok ilyen dolgokat..

Sokat dolgozom,van jó munkám,van azért rá keretem..

2015. nov. 24. 20:11
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Felejtsd el...
2015. nov. 24. 20:12
 4/10 A kérdező kommentje:
Miért?Nem lehet megcsinálni?
2015. nov. 24. 20:16
 5/10 anonim ***** válasza:
Meg lehet de nem éri meg kiadni annyi pénzt egy lámpáért. Meg kell bontani teljesen az elejét, sok minden mást is ki kell cserélni meg aztán ebben az országban nem nagyon fogsz olyat találni aki szép munkát végezne, akik jól dolgoznak pedig dupláját is elkérhetik
2015. nov. 24. 20:35
 6/10 A kérdező kommentje:

Remek:(

Akkor találok valami más ajándékot.

Köszönöm szépen a segítséget.

(Ha bármilyen más véleménye/tanácsa van még valakinek,kérem írjon.)

2015. nov. 24. 20:38
 7/10 anonim ***** válasza:
Esetleg próbálj a kocsin valami más kevésbé körülményes beavatkozást adni. Egy 2002-es le lehet lakva, lehet ráférhetne egy kisebb csinosítás
2015. nov. 24. 20:52
 8/10 anonim ***** válasza:

A ráncfelvarrott Polo orrát rá lehetne műteni, de az is többszázezres mutatvány lenne.

[link]

Lámpák, motorháztető, sárvédők, lökhárító, plusz fényezés, ha kell, és az sem biztos, hogy a fényszóró- és ködlámpacsatlakozók stimmelnek.

2015. nov. 25. 09:19
 9/10 A kérdező kommentje:

Nincs lelakva,sőt!Eléggé fel van turbózva. Gyönyörű a belseje,minden fullextra van benne.Külsőre is szép..valamint motorilag is nagyon rendben van. Nem 2-300ezerért vette a párom,nem volt olcsó. Volkswagen polo/golf a kedvence,erre esett a választás.

..és nincs mit javítani rajta:) (hál'Isten)

Köszönöm szépen utolsó válaszoló!Ment a + !

2015. nov. 26. 21:27
 10/10 anonim ***** válasza:
Full extra egy 2002-es alsó kategóriás kocsiban? Aligha...
2015. nov. 27. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!