Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Autósként lehúzódsz ha látod...

Autósként lehúzódsz ha látod mögötted a motorost?

Figyelt kérdés
Van aki elenged, de olyanok is akadnak akik direkt tötymörögnek, volt hogy egy keréken előztem meg :)
2017. jún. 6. 14:05
1 2 3
 21/28 Beviz Elek ***** válasza:
49%

Miért kell megindokolniuk hogy miért mennek gyorsan? Nem mindegy? Miért nem vagy tekintettel rájuk ha haladnának?

Bezzeg mikor még kamionnal szabadott előzni és meg is tették, akkor azért ment a sírás hogy miért tartanak fel. Te ugyanúgy feltartod a motorost. Vagy te vagy az autó és te vagy a világ közepe?

Teljesen mindegy mivel haladnának gyorsabban, lehet az sugárhajtású molylepke is, ne tartsd fel a másikat.

Én nem száguldozom, de hagyom azt aki menni akar.

Egy autós

2017. jún. 6. 21:01
 22/28 anonim ***** válasza:
48%
Én is lehúzódom pályán, pedig 150 körül megyek. Mert nem vagyok bunkó meg a közlekedési morál ezt diktálja normális esetben, meg mert tudom jól, ha nem engedem el akkor letol meg veszélyeztet a vadbarma. Ennyire egyszerű.
2017. jún. 6. 21:26
 23/28 anonim ***** válasza:
73%

"direkt tötymörögnek, volt hogy egy keréken előztem meg"

nem tudom, de én 90-100 között szoktam főúton közlekedni mindig, de gyakran így is úgy mennek el mellettem mintha állnék. Akkor ez azt jelenti, hogy tötymörgéssel akadályozom őket?

2017. jún. 6. 23:54
 24/28 anonim ***** válasza:
57%
Inkább segítek neki és hagy haladjon, mint a tükröt bámuljam folyamatosan, hogy éppen hol van. Úgyis meg fog előzni, minek tartsam fel.
2017. jún. 7. 06:58
 25/28 anonim ***** válasza:
61%
20-as vagyok. Mert nem vezetek annyira gyors reflexszel, hogy minden helyzetben el tudjam engedni as motorost. Nem autóversenyző vagyok, hanem az átlag autós. Én tudom a korlátaimat, biztonságra törekszem. Ne mond már, hogy 130-nál nem bírja kivárni a motoros, hogy olyan helyzetbe kerüljek, amikor könnyen elengedem és muszáj 30 cm-re megközelítenie. A kressz a motorosokra is vonatkozik, sőt a saját érdekükben rájuk még jobban is.
2017. jún. 7. 07:44
 26/28 anonim ***** válasza:
47%

Tehát aki lehúzódik a motorost elengedni még autópályán is, azt le kell pontozni. Értem. Kezdek félni mennyi idióta lehet körülöttem az utakon.

Gondolom ti nem engeditek el, megvárjátok míg megelőz jobbról 200-zal miközben szlalomozik a jobb oldali autók között vagy akár a kocsi és elválasztó között balról. Oké....

2017. jún. 7. 08:16
 27/28 anonim ***** válasza:
33%
Mondjuk igaz, nagyon komoly reflex kell, hogy lehúzódj kicsit egy motoros elől....
2017. jún. 7. 16:17
 28/28 anonim ***** válasza:

Tényleg érdekes, hogy aki lehúzódik, lepontozzák... Én nyomtam zöldet nektek!

Fel lehet háborodni, de tegyük hozzá, hányszor meg hányszor találkozom motorosként olyan helyzettel, amikor az autós nem tartja be a jobbra tartást. Oké, hogy én motorosként sokak szemében már akkor megszegem a kreszt, amikor felülök a motorra (pedig igyekszem óvatosan menni és mindenkinek megköszönni, ha csak egy picit is figyel rám), de szerintem az autósokra is vonatkozik a kresz. Sokan közülük átolvashatnák a közlekedési szabályokat. Arról nem beszélve, hogy pl. tegnap, a városban tök normálisan közlekedve, a köcsög skodás nyom egy nagy gázt mellettem, mert azt hitte, be akarok menni elé.

De persze a végén mindig a motorosok a felelőtlen bűnbakok...

2017. jún. 8. 11:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!