Autósként lehúzódsz ha látod mögötted a motorost?
Miért kell megindokolniuk hogy miért mennek gyorsan? Nem mindegy? Miért nem vagy tekintettel rájuk ha haladnának?
Bezzeg mikor még kamionnal szabadott előzni és meg is tették, akkor azért ment a sírás hogy miért tartanak fel. Te ugyanúgy feltartod a motorost. Vagy te vagy az autó és te vagy a világ közepe?
Teljesen mindegy mivel haladnának gyorsabban, lehet az sugárhajtású molylepke is, ne tartsd fel a másikat.
Én nem száguldozom, de hagyom azt aki menni akar.
Egy autós
"direkt tötymörögnek, volt hogy egy keréken előztem meg"
nem tudom, de én 90-100 között szoktam főúton közlekedni mindig, de gyakran így is úgy mennek el mellettem mintha állnék. Akkor ez azt jelenti, hogy tötymörgéssel akadályozom őket?
Tehát aki lehúzódik a motorost elengedni még autópályán is, azt le kell pontozni. Értem. Kezdek félni mennyi idióta lehet körülöttem az utakon.
Gondolom ti nem engeditek el, megvárjátok míg megelőz jobbról 200-zal miközben szlalomozik a jobb oldali autók között vagy akár a kocsi és elválasztó között balról. Oké....
Tényleg érdekes, hogy aki lehúzódik, lepontozzák... Én nyomtam zöldet nektek!
Fel lehet háborodni, de tegyük hozzá, hányszor meg hányszor találkozom motorosként olyan helyzettel, amikor az autós nem tartja be a jobbra tartást. Oké, hogy én motorosként sokak szemében már akkor megszegem a kreszt, amikor felülök a motorra (pedig igyekszem óvatosan menni és mindenkinek megköszönni, ha csak egy picit is figyel rám), de szerintem az autósokra is vonatkozik a kresz. Sokan közülük átolvashatnák a közlekedési szabályokat. Arról nem beszélve, hogy pl. tegnap, a városban tök normálisan közlekedve, a köcsög skodás nyom egy nagy gázt mellettem, mert azt hitte, be akarok menni elé.
De persze a végén mindig a motorosok a felelőtlen bűnbakok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!