Megbízható egy autókereskedés? Illetve maga az autó?
Autókereskedésben akarok venni autót, de nem tudom, mennyire vernének-e át, tapasztalatom nincs e téren. Szerintetek?
És amit akarok még: a kocsi egy elsőgenerációs Ford Mondeo, 2 literes benzines. Leírás alapján nincs baja, képek alapján oké, de félek, mi van ha átvernek. Lehet valami komolyabb baja? Típushibák /ha vannak/, mire kell odafigyelni, fogyasztás stb.
Melyik autókereskedésben?
A fordok hajlamosak a rohadásra, úgyhogy nézd meg jól a kasztnit alulról is, hogy nincs-e elrohadva.
Első generációs? Az már egy öreg szar.
Nem kell hogy átverjenek ha roncsot veszel.
Pesten, de nem jegyeztem meg a nevét.
Tehát előfordul a rohadás. Más is lehet még?
Fent van a hirdetésben az alvázszám? Ha igen, az már egyfajta megbízhatóságát jelenti a kereskedőnek.
Az autodna.hu oldalon némi aprópénzért le tudod kérdezni a kocsi előéletét. Mielőtt fizetnél, megmutatja miből mennyit talált (fotók, óraállások, adásvételi árak, balesetek, egyéb káresemények, stb...), ha a talált infók darabszáma alapján neked megéri, akkor fizetsz, és kapsz egy szép hosszú pdf-et a kocsi előéletével.
Alvázszám nincs, így ezt nem tudom véghezvinni.
Valakinek van tapasztalata autókereskedéssel? Sokan mondják hogy nem szabad, de gondolom vannak azért kivételek. És az autóról: Egy ránézésre normál állapotú régi Fordról mit érdemes tudni, azon kívül hogy rohadhat (egyébként ezt mindegyik autóra mondják)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!