PRIBUSZ Car-ról vélemények?
(Nem tudom jó témában írok-e, ha nem akkor kérek egy moderátort áthelyezni, köszönöm!)
Sziasztok!
Autó vásárlás előtt állok és a fent említett Kft-nél szeretnék vásárolni, de annyira nem bízok ezekben az autókereskedőkben (egyikben sem) mert szerintem a pénzre hajtanak és a (bocsánat a szóhasználatot) sz*rt is eladják, hogy dőljön a pénz. Valaki tud róluk jót/rosszat mondani? Nem szeretnék zsákbamacskát venni, mert én személy szerint nem értek annyira az autókhoz hiába viszek magammal szerelőt ránézésre nem fog tudni nagyon semmit mondani.
Keson valaszolok, de undorito kereskedes. Elsumakoljak a problemat az autorol. Kepen tok jo allapotunak tunt, semmi rossz nem volt irva rola. Odamentunk es egy lakkhibas, lepattogzo festeku auto volt.
6 eves kopott gumik, rossz fektarcsak, a karpit logott. Meg volt huzva nagyon melyen, sok helyen az auto es ezt elsunnyogtak. 150 kmt utaztunk azert, hogy atbasszanak, mert a kocsi egy hulladek volt es nem mondtak rola semmi rosszat. Majd mikor nem kellett az auto, szo szerint elkuldott a picsaba minket, hogy el lehet takarodni. Koszonjuk pribusz car, tovabbi kellemes k*rva anyadat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!