Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autót válasszak?

Milyen autót válasszak?

Figyelt kérdés
Eddig volt egy Suzuki Swiftem (1998) amit szeretnék komolyabbra váltani. 1.8-2 millio Ft kategóriába, minimum 2006-tol. Nem szeretnék kis motorral szereltet, hogy ne csökkenjen túlságosan a teljesítmény klíma használatakor. Nem vagyok nagy autó fanatikus hogy èpítgessem, ide-oda szaladgálásra használnám. Milyen autót ajánlanátok leginkább és melyik motorjával? Lehet egyaránt benzin, dízel is.
2017. jún. 2. 15:58
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

TOYOTA COROLLA-t 2001 − 2007-es évjáratból vagy

HONDA CIVIC-et a 2001 − 2005-ös évjáratból.

Én ezeket ajánlanám neked.

2017. jún. 2. 16:21
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerű szívó-benzines autót vennék inkább és a dízelt elfelejteném a helyedben.
2017. jún. 2. 16:23
 3/5 anonim ***** válasza:
Dízel felejtős. Benzines a nyerő, főleg városba. Én japán vagy német autót néznék, Toyota, Honda, VW, Seat...
2017. jún. 2. 18:11
 4/5 A kérdező kommentje:
Miért nem ajánljátok a dízelt?
2017. jún. 2. 18:25
 5/5 anonim ***** válasza:

Ha javítani kell a dízelmotort, sokkal mélyebben a zsebbe kell nyúlni mint egy szívóbenzin motornál. Nagyon drágák a dízel befecskendezőrendszerek javításai és sajnos nem örök életűek. Személyautó dízelek precíz, finom szerkezetek, nem minden utcasarkon találni jó szakembert hozzá ha baj van és javítani kell.

A szívóbenzin motor egyszerűbb, mechanikai oldalon nincs benne olyan sok hiba lehetőség, könnyebben javítható, olcsóbban, sokan értenek a javításához, nem kell hozzá olyan komoly szerviz háttér.

2017. jún. 2. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!