Ha nem tudják megcsinálni a tehermentesitöt mit tegyek?
Egyebkent mit nem lehet egy tehermentestőn megcsinálni??mi ez hogy ma dől el?
Igazan szakértő lehet aki csinálja,hogy egy rossz fém vagy műanyag karikát nem tud legyartani...."mert nem megy rá".....
Már a "nem megy rá valamiért" mondatnál kétségeim támadtak.
Mi nem megy rá? A felni az agyra? Hiszen az gyári.
Vagy a köztes tehermentesítő nem passzol? Akkor még egy fogással leszedek belőle.
A "ma dől el" gondolatról annyit, hogy egy tehermentesítő gyűrűt legyártani, max. 15 perc/darab, még a legegyszerűbb 80 éves esztergagépen is.
Ha tényleg ezzel van a probléma, akkor menekülj attól a "mestertől".
Na és mi van ha nem teszel oda semmit? Autók milliói futnak a világban tehermentesítő nélkül.
Arra ugye ne is merjek gondolni, valami tehermentesítőnek álcázott nyomtáv szélesítésről álmodozol! ;)
"mert a felni azon része pár mm-el szélesebb mint ahogy lenni kéne"
Láttam már pár felnit,de ezt a mondatot bizony isten nem is értem,hogy mi hol merre szélesebb???
El nem tudom képzelni mi ilyen bonyolult egy rossz felniben,meg egy fém karikában!Annak a műhelynek/embernek akinek meghaladja a kepessegeit egy ilyen dolog legyartasa az inkább zárjon be végleg es felehtse el az esztergalyos szakmat egy eletre!
"Legjobb céghez mentem, korrektek és kedvesek sőt az áraik is megfelelőek szerintem."
Szerinted..............en menekülnék onnan...még ha ingyen dolgoznának akkorr is!
Te tudod, hogy mennyire bízol meg bennük és hogy milyen áron dolgoznak, de hidd el, 4 db. gyűrűt -ebonitból vagy v.milyen alu-ötvözetből- bármelyik állami gazdaság gépműhelyében képesek mm. pontossággal legyártani.
Kényelmesen, egy óra alatt elkészül, max. egy üveg házi pálinka az ára. ;)
Sok szerencsét.
Az már meg se említem, hogy egy rendesebb gumis műhelyben halomban állnak a központosító gyűrűk, kb. 2000 Ft-ért adnak egy csomaggal a megfelelő méretből.
Igaz ezek műanyagból vannak, de addig kellenek, míg a csavarokat meghúzod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!