Brinier Turnip kérdése:
Ha a személygépjármű jogsit le akarom rakni fél év múlva, hülyeség lenne most megcsinálni az AM jogsit?
Figyelt kérdés
2017. máj. 31. 07:53
1/7 anonim válasza:
https://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__autok-motorok__86..
Egy óra mulva el ne felejtsd megkérdezni megint.....
2/7 A kérdező kommentje:
Nem válaszolt senki, ezért kérdeztem újra..
2017. máj. 31. 07:59
3/7 anonim válasza:
Ilyen hülye kérdésre hogy lehet korrektül válaszolni?
Ha fél év múlva megcsinálsz egy kategóriát, amiben az AM is benne van, akkor hülyeség-e most az AM-ért külön fizetni?
Nem ismerem a helyzetedet. Ha robogóval járnál munkába, és azonnal kellene, akkor nem hülyeség, hanem kényszer. De az biztos, hogy kétszer fizetsz valamiért, amit egyből is meg lehet oldani.
4/7 anonim válasza:
Amúgy fél órával előtte írtad ki a másik kérdést.
Ne legyél már ilyen türelmetlen...
5/7 A kérdező kommentje:
Bocsi, csak nagyon szeretnék már motorozni, már nyáron, de most akkor kell várnom fél évet hogy elkezdhessem a B-s jogsit. Vagy nem tudom.
2017. máj. 31. 09:43
6/7 anonim válasza:
Szerintem 1 év ide-oda már nem oszt nem szoroz. Én nem fizetnék ki azért + 50 ezret, hogy már idén motorozhassak.
7/7 anonim válasza:
Jaja, költsd azt az 50 ezret inkább egy jó sisakra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!