Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Bontandó autó ár?

Bontandó autó ár?

Figyelt kérdés

Van egy VW Polo III 1.9 SDI autóm, 1996-os évjárat.

-A küszöbök korrodáltak, az alváz szétrohadt.

-Működőképes, annyi a baja hogy gyakran elszakítja az ékszíjat valamiért,nem értek hozzá,nem vagyok autószerelő.

-Új fél éves akksi van benne

-2 éves garanciás téligumik vannak rajta

-1 éves hátsó kerékcsapágyak vannak rajta

Az a baj,hogy annyira rohadt az alja hogy nem érné meg nekem kiheggesztetni.

Tudom hogy így láthatatlanba nehéz véleményt mondani de....

Kb mennyiért tudnám ezt az autót elpasszolni?

Nem számolok sokkal, a lényeg hogy valaki vigye el, mennyit látnék belőle, nekem púp a hátamon...

2017. jún. 1. 11:44
 1/3 anonim ***** válasza:
ez olyasmi mint a tiéd [link] 100eft elviszik, 150eft talán, 200eft biztos hogy nem de arra készülj fel hogy rengeteg retard,sunyi fasssz fog keresni akik vagy átíratják vagy nem de inkább nem
2017. jún. 1. 12:22
 2/3 anonim ***** válasza:

Ha ennyire nyűg es minel hamarabb szabadulnal tőle akkor pár 10ezer forintért hirdesd meg azt vigyek minel hamarabb!

Amugy is kar szerinrem egy ilyen ronccsal kivarni,hogy majd jön rá "pénzes" vevő mert ugysem ebbol a bontoszokevenybol fogsz meggazdagodni...viszont amig nalad van fizetheted ra a kotelezoket meg ha egy metert sem mesz vele

2017. jún. 1. 12:25
 3/3 A kérdező kommentje:
Aha ilyen az enyém is csak fekete meg most májusban járt le a műszakija, fekete meg annyi hogy 5 ajtós
2017. jún. 1. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!