Citroen Berlingo 2. 0HDI vagy OPEL VIVARO Kombi 1.9 DTI Milyen tapasztalatotok van?
Citroen Berlingo 2.0HDI vagy OPEL VIVARO Kombi 1.9 DTI(vagy más motorral)
Milyen tapasztalatotok van? Milyen a berlingo, milyen a vivaro?főleg opel tulajokat kérdezek! Milyen a pl DTI motor stb amilyen van a kocsitokban?
Hali nekünk egy Peugeot Expert van 2.0 HDI motorral. (kishaszon) Vivarot is nézegettem csak jól utánajártam a bajának :) a 6 sebességes váltó 150.000km nél megnyeklik. :S
A HDI motorokba az üzemanyag szinte füst ként érkezik be és ezért nagyon dinamikusan vezethető. 94Le és 8-9 mp alatt 100-on van és egy kisteher autóról van szó. :D a vivaronak
Common-Rail Diesel Turbo Injection = Közös nyomócsöves, befecskendezéses Turbódizel =CDTI
motorja van ami 2004-től lett tökéletes mert akkor fejlesztették át addig csak dti-nek hívták, és gagyi:S
Én a Citroent ajánlom, de ha rám hallgatsz akkor Peugeot expertet veszel csak személy autóba.
[link] nincs kép elkell menni megnézni :)
Mindenképp Opel. A Citroen elektronikája megbízhatatlan. Az Opelban minőségibb anyagokat használnak a beltérben. Formailag is nekem az Opel jobban bejön.
Egy volt Astra G-s
Ez hülyeség amit írt a g astrás. Az astra az egy egyszerű személyautó. Nem lehet hasonlítani a vivarohoz.
Amúgy megint én vagyok az Expertes. :) Találtam egy másikat is ami szóba jöhetne. Ez Fiat de tudni illik hogy ugyanolyan motorral kűzd mint a Citroen vagy a Peugeot :) csak máshogy hívja. Nem HDi hanem JTD.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!