Minden ami Citroen Berlingo?
Figyelt kérdés
Tapasztalatokat szeretnék kérni lehetőség szerint Citroen tulajdonostól!
Nem fiatal 9-10 év körül szeretnék vásárolni! Kérlek írjátok le a vásárlásnál mire figyeljek!
Létszíves írjátok le a saját tapasztalatokat!
Szeretném kérni akik csak annyit tudnak, hogy francia kocsit ne azok ne nagyon írjanak mert erről én is hallottam már köszönöm! Ezért kérem szépen, hogy lehetőleg csak Citroen tulajdonosok írjanak!
Köszönöm szépen!
2011. szept. 11. 09:48
1/6 anonim válasza:
www.nepitelet.hu Itt csak citroen tulajok írnak(citroen-berling rovat)
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2011. szept. 11. 10:43
3/6 anonim válasza:
Nekem Peugeot partnerem volt,ami 1 az 1-ben ugyanaz mint a berlingo.1,9 dízel motorral,nagyon szerettem 3 évig megvolt beleraktam 70000 km-t,és soha nem hagyott az út szélén.Ezalatt vezérléscsere,olajcsere(10000 km-enként),izzítógyertyák cseréje,fékpofák,és lengéscsillapítók cseréje történt.Naggyából 200000 ft értékben.Amire érdemes odafigyelni elektronikai hibák,olajcsere betartása(főleg a dízelnél)vezérlés csere 60000 km-enként,fékek gyakori ellenőrzése nagy kaszni miatt.Naggyábólennyi.Remélem tudtam segíteni!
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, igen segítettél!
2011. szept. 11. 12:07
5/6 anonim válasza:
Citroen és Peugeot Partner tulajdonosok ;)
6/6 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!