Mi a tapasztalatotok róla? (Metabond)
nemrég láttam egy tesztet a Metabondról.Mondta a csávó, hogy javitja a kocsi élettartalmát és csökkenti a fogyasztást.Szeretnék én is venni a kocsiba, de elötte titeket szerettelek volna megkérdezni.
Kommentelőknek megy a zöld kéz!
Egy próbát megér, de én csak úgy látnám értelmét ha frissen összerakott motor kapna ilyen olajat. Ahogy reklámozzák nekem teljesen a teleshop szint jön le, tehát nemvagyok benne olyan biztos hogy annyira hatásos.
Amúgy meg, a motorok rendes motorolajra vannak tervezve, a siklócsapágyak azért elég sokat kibírnak rendszeres karbantartás és normális használat mellett. Aminek a kopását csökkenteni kéne az talán a hengerpalást felső része ahol a dugattyúgyűrűk egy pillanatra megállnak mindig a felső holtponti helyzetnél, itt kopik talán a legjobban a motor. Még ha raknál is bele ilyen olajat akkor is ott kopna legjobban, a többi rész hiába bírna ki többmillió kilómétert, előbb utóbb akkor is kéne motorgenerál.
De mint mondtam, egy próbát megér, ha akár fél tizeddel kevesebb fogyasztása lesz a gépsasnak azonos körülmények között, akkor már megérte. De szarból várat ez sem csinál.
Köszi a segítséget!
Megmondom öszintén énis arra gondoltam mint amire te :).Majd kipróbálom hátha csökken kicsit a fogyasztása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!