Ha egy új autónak nincs semmilyen papírja azt hogy tudom forgalomba helyezni?
Helló a neten láttam egy bmw 335i-t ami új+nagyon kedvező az ára(-1700,000).Felhívtam az embert aki hírdette és megkérdeztem hogy nem lopott azt mondta hogy nem és nyugottan forgalomba lehet helyezni csak kell egy adásvételi(magánszemély az eladó)+a többit majd én rendezzem el.
MOST EZ IGAZ VAGY LOPOTT AZ AUTÓ/HA NINCS PAPÍRJA CSAK EGY ADÁSVÉTELIVEL MEGOLDHATÓ A FORGALOMBAHELYEZÉS?????????
CSAK KOMOLYAK ÍRJANAK !
ÜDV
És ha csak adásvételi van semmi esély forgalomba helyezni?
Akkor miért árulja az ember pályaautónak?
Ha nem hiszel nekünk, hogy ÉRVÉNYES PAPÍROK NÉLKÜL NEM LEHET FORGALOMBA HELYEZNI a gépjárművet, akkor hívd fel az illetékes okmányirodát, panaszold el nekik a dolgot és majd meglepő módon ugyanezt a választ kapod.
Egy átíratásnál még akkor is gond van, ha a törzskönyv hiányzik, nemhogy minden papír...
És ha csak adásvételi van semmi esély forgalomba helyezni?
Akkor miért árulja az ember pályaautónak?
Tényleg nem érted?
AZÉRT árulja pályaautónak, MERT nincsenek meg a forgalomba helyezéshez szükséges hivatalos papírok.
Saját birtokodon korlátozás nélkül használhatsz akármit.
De NEM közúton!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!