Ha egy új autónak nincs semmilyen papírja azt hogy tudom forgalomba helyezni?
Helló a neten láttam egy bmw 335i-t ami új+nagyon kedvező az ára(-1700,000).Felhívtam az embert aki hírdette és megkérdeztem hogy nem lopott azt mondta hogy nem és nyugottan forgalomba lehet helyezni csak kell egy adásvételi(magánszemély az eladó)+a többit majd én rendezzem el.
MOST EZ IGAZ VAGY LOPOTT AZ AUTÓ/HA NINCS PAPÍRJA CSAK EGY ADÁSVÉTELIVEL MEGOLDHATÓ A FORGALOMBAHELYEZÉS?????????
CSAK KOMOLYAK ÍRJANAK !
ÜDV
Olyan nincs, hogy semmi papírja nincs !!! A márkakereskedésekhez érkező új, 0 kilométeres autóknak is megvannak a papírjai. Csak egy elgondolkoztató kérdést teszek fel, függetlenül az ártól...
Az az új kocsi hogy lett az eladó tulajdona???? Csak nem az égből pottyant oda neki... Nem szabad foglalkozni vele !
csak ismételni tom magam -ami tul szép h igaz legyen az valoszinű h nem igaz
am bocsi h ezt mondom de mitgondoltál h megmondja neked telefonba h innan és ettöl loptam?
szerintem nagy valoszinüséggel lopott a kocsi de menny be a hivatalba és érdeklödj utánna h ilyen estben mit lehet csinálni és probálj valami infot szereznia kocsirol
Helyeztesse forgalomba, vizsgáztassa le és legyen meg az eredetvizsgája, akkor már lehet gondolkozni az ügyleten. Szerintem ezek nélkül ne foglalkozz vele.
De szerintem csak felkapott dolog a bömbi, meg az áhitat a német autók irányába.... Toyota avensis :-)
Akinek már volt japán autója, le se szarja a német kocsikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!