Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Nemsokára le jár a 2 éves...

Nemsokára le jár a 2 éves kresz vizsgám 2x nem sikerült a forgalmi vizsgam tippek?

Figyelt kérdés
Nagyon izgulok mindig van valami hiba majd 300ezerbe vagyok es lehet mindent el veszitek nagyon szomorú vagyok
2017. máj. 29. 17:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
46%
még 2 évvel meghosszabbítható a forgalmi vizsga érvényessége. Nézz utána!
2017. máj. 29. 17:31
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Ne izgulj, vizsgázz le.

Előtte vegyél pár pótórát.

Sok olyannak is van a jogosítványa, aki életveszélyesen vezet, nem hiszem, hogy pont te ne kaphatnád meg.

2017. máj. 29. 17:31
 3/11 A kérdező kommentje:

Tenyleg meghosszabbítható??

Nem tudom annyira vizsgadrukkos vagyok es mindig van valami hiba ami nem kene hogy legyen

2017. máj. 29. 20:44
 4/11 anonim válasza:

Az első válaszoló badarságot írt. Sikeres kresz vizsgától számítottan van 2 éved arra, hogy forgalmi vizsgát tegyél. Ezt az időt azonban a bukott vizsgák nem hosszabbítják meg. Ha nem hiszed nyugodtan kérdezd meg az oktatódat, vagy a tanoda vezetőjét.

Ha idáig eljutottál akkor ne most add fel. Mi az ami nem megy? Mennyi időd van még hátra?

2017. jún. 1. 20:32
 5/11 A kérdező kommentje:
2 hónap maradt. Igazából mindig van hiba figyelmetlenseg izgalom nem tudom de minden vagyam hogy sikeruljon
2017. jún. 2. 07:54
 6/11 anonim válasza:

Probalj meg egy ujabb vizsgaidopontot kerni erre az idore. :)

Nekem is a figyemetlenseg a legnagyobb problemam, most fogok juniusban vizsgazni egy kicsit tartok is tole. :/

2017. jún. 2. 10:56
 7/11 anonim ***** válasza:

És 2 év alatt kétszer sikerült vizsgaidőpontot kérni?

Kérj egy harmadikat, próba-cseresznye alapon.

Előtte vegyél pótórákat és gyakoroljátok a vizsgaútvonalakat.

Ha nem jön össze, akkor IJ, majd lesz máskor jogsid.

2017. jún. 2. 11:05
 8/11 A kérdező kommentje:
Sajnos fel ev szunet volt nem kezdtem egybol neki. Remelem meglesz mert nagyon sok penzem van benne tobb min 300ezer
2017. jún. 2. 17:48
 9/11 anonim ***** válasza:
nincs egy kis vizsgalapod? rajta van fénykép adatok a vizsgák eredményei stb. Hátoldalán régen volt egy hosszabb szöveg ott írták: "Az érvényességi idő lejártát követő fél éven belül kezdeményezett, sikeres tanfolyammentes Közlekedési alapismeretek vizsgával az érvényességi idő egy alkalommal két évre meghosszabbítható." ez 2009-ben volt nem tom létezik e meg ez a lehetőség
2017. jún. 3. 12:29
 10/11 A kérdező kommentje:
2 het múlva fel 9 kor lesz a vizsgám már most tisztára izgulok :(
2017. jún. 14. 14:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!