Milyen autót vásároljak?
Figyelt kérdés
Autóvétel előtt állok. Maximum 900000-1000000 ft-ot szeretnék rá szánni. Olyan autót szeretnék ami nem fogyaszt túl sokat(15L). Ebben az árban olyan autót szeretnék ami minél fiatalabb és dinamikusan lehet vele közlekedni. Megbízható autó legyen. Teljesítménye legyen legalább 90Le.
Dízeles is szóba jöhet de abból is csak a turbós. Maximum 2000ccm-ig érdekelne.
2010. máj. 17. 16:02
1/9 Réti bubuzér válasza:
BMW e36 318i vagy 320i 96-98-as évjárat.
2/9 anonim válasza:
a kocsi egy haverome, ket eve kulfoldon melozik, csak a szabadsaga alatt hasznalja, tobb mint 1millioba van neki.nagyon szuper jargany, a srac autoszerelo, nem osszetakolt gep.
ja es nem kapok jutalekot,nem azert ajanlom.
udv
M
4/9 anonim válasza:
5/9 Réti bubuzér válasza:
A 316i nagyon gyenge, hiába 100LE feletti, ui. 1200kg az autó.
6/9 anonim válasza:
17:10
Haverodat jól megb@sszák a rendőrök ha meglátják ezzel a lámpával közlekedni :P
7/9 anonim válasza:
tegnap 17:10 igen kemény a gép,nekem is renaultom van, de szerelőtöl sose vennék autót,épp azért mert szerelő, amiből pénzt tud csinálni azt kikapja belőle,hejette belerak egy olyan cuccot ami megy pár km-et azt kész
8/9 anonim válasza:
elozonek: ez a szerelo nem az a szerelo!!nem azert adja el mert mar ''kibelezte, leelte'', hanem mert mar 1 1/2 eve kulfoldon melozik, es meg egy darabig marad is, a kocsi meg csak all.Es ha hazamegy ugyis beul majd egy komolyabba. a lampa atment a muszakin, szal nem hiszem hogy a rendornek beleszolasa van a dologba, bar nem vagyok teljesen tisztaban az otthoni dolgokkal.Mindenesetre ez egy eleg jo gep, attol fuggetlenul hogy nem vagyok egy renault fan . . .
9/9 anonim válasza:
316i-m van.
Szerintem egyáltalán nem gyenge :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!