Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Márkás féktárcsa megér 2x...

Márkás féktárcsa megér 2x annyit, mint egy olcsó?

Figyelt kérdés
Miben különböznek, inkább a nevet kell megfizetni? Mindegyik egy vas tárcsa és kész.
2017. máj. 28. 15:52
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
59%
Határozottan : nem! Hacsak nem valami sportkocsid van amit vörös izzásig fékezel ,és kellenek a tizedmp-ek a ringen.
2017. máj. 28. 16:08
 2/13 anonim ***** válasza:
A 2x-es ár max akkor igaz ha valami gyári vs EBC vagy valami sport tárcsát nézünk. Egy alap Brembo és egy Brembo Sportmax között 2-3e ft különbség van.
2017. máj. 28. 16:53
 3/13 A kérdező kommentje:

Pedig ilyen árkülönbségek vannak, vagy még nagyobbak.

[link]

2017. máj. 28. 17:22
 4/13 anonim ***** válasza:
Az ATE árát nem értem, de a Bosch és a Zimmermann között ~3e ft a különbség ami szerintem nem sok.
2017. máj. 28. 18:21
 5/13 A kérdező kommentje:
Igen de 9-ért már van Starline, 17 meg a Zimmermann.
2017. máj. 28. 18:26
 6/13 anonim ***** válasza:
Jó, azért van a minőség meg van a noname. Használni kell vagy eladni úgy hogy "új" fék van az autó alatt?
2017. máj. 28. 18:38
 7/13 anonim ***** válasza:

Nekem TRW van, ami úgy látom az olcsóbb árkategória. Nincs vele bajom. A TRW betétekkel elöl-hátul 100.000km/5 éve teszi a dolgát.

Viszont tárcsa vásárlásakor egy dologra figyelnék mindenképp: hogy bevonatolt legyen! Tudom hogy semmit nem befolyásol, de a szellős nagy alufelni alatt nagyon hervasztóan néz ki a rozsdás élű tárcsa.

Starline-ból az önindítóm ilyen. Állítólag valami cseh márka. Eleinte idegenkedtem tőle, de a gyári önindító jóval 100.000Ft fölött lett volna, ez meg kijött a töredékéből és ott volt a szervizben a polcon. Nincs ezzel se baj.

2017. máj. 28. 18:39
 8/13 anonim ***** válasza:
Az ATE a gyári féktárcsája, azért olyan drága. Jók szoktak lenni az olcsóbb kategóriás tárcsák is. Találkoztam már néhány erősebb fékezés után elvetemedett Brembo-val és hibátlanul működő filléres Bárdi saját márkával.
2017. máj. 28. 18:45
 9/13 A kérdező kommentje:
Használni kéne a tárcsa. Pontosan milyen az a bevonatolt? Az élén van valami, hogy ne rozsdásodjon?
2017. máj. 28. 18:49
 10/13 anonim ***** válasza:
Lehetseges, hogy jo az olcsobb is. En mondjuk trwt vagy zimmermant vennek, vagyis en mostanaban ezeket vettem.Nem a legdragabb, de nem is az olcso gagyi minoseg.
2017. máj. 28. 20:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!