Ingázáshoz érdemes lenne pluszba valami olcsó szakadékot venni?
Minek vetted a kocsit ha nem azért hogy használd?
Ha ennyi pénzed van akkor inkább vegyél 4 évente új autót minthogy van egy szép kocsid a garázsban de csak hétvégén mész vele és tartasz mellette egy 20 éveset.
Nem. Rendszeres ingázásra minél újabb kocsit vennék, ami tele van légzsákokkal, vezetés támogató rendszerekkel és nem fogyaszt sokat.
Ha sokat mész, statisztikailag nagyobb az esély, hogy valami barom beléd rongyol. Akkor pedig nem mindegy hogy egy 20 éves bádogbódéban ülsz, vagy egy mai modern biztonságosabb autóban.
Lehet hogy lesz aki majd ezért lepontoz, de én így gondolom és teszem. Persze nem szentírás...
Miért nem írtad oda a Suzukit? Persze, hogy olyan autót vennék amit nem sajnálnék gyűrni, bár nekem az ilyen autó nagyon a szívemhez nőtt, ez egy Swift :) annyira egyszerű mint én, és ez a jó benne. Mondjuk én is félek, hogy valaki elém jön és felfordulok, de az én életem nem sokat ér szóval nem fogok több százezret költeni egy biztonságosabb autóra. De ez én vagyok.
Ha úgy vesszük a rendes kocsid kívánni fogja a kilométereket, gondolj bele nem megy tönkre az akksi három évente, mert csak ( csak gyanítom ) kis távokra mégy vele, vagy teszem azt nem regenerálódik a ( lehet, hogy dízel nem tudom ) részecskeszűrő. stb.
Meg a másik, hogy gondolom jó kis járgány, mutasd ország világnak, hogy mid van, ez a világ a külsőségekről szól, ne hagyjad, hogy buta polgártársak lenézzenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!