Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha nem számítana a pénz,...

Ha nem számítana a pénz, akkor milyen autót vennétek, és miért?

Figyelt kérdés
Arra vagyok kíváncsi, hogy milyen a számotokra a tökéletes autó. Mindenki véleményére kíváncsi vagyok, tehát a fiatalok véleményére is, akik esetleg még nem vezettek, és azoknak a véleményére is kíváncsi vagyok, akik már több 1000km-t levezettek. Ha kérhetem, akkor kort és nemet is írjatok, mert érdekelne, hogy nők és férfiak mit részesítenek előnyben, és a korosztályok milyen autó típusokat részesítenek előnyben. Lehetnek akár veterán autók, luxus autók, városi autók, sportautók stb.

2017. máj. 27. 21:33
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Ez jó kérdés, tetszik... :-)

Lássuk:

1. Ford Cougar 2.5 v6 full felújítva, gyönyörűre megcsinálva. (Ilyenem van 2.0-s.)

2. Ferrari F40 (gyerekkori szerelem)

3. Valami jó kis ízes amerikai böszme... mondjuk egy trans am!

4. Tervbe van véve egy Csepel teherautó átépítése v8-ra...

+1. Egy minden hájjal megkent lakóbusz. Na jó, a jogsit rá bevállalom. ;-)

2017. máj. 28. 12:24
 12/16 anonim ***** válasza:
11-es vagyok 32/F
2017. máj. 28. 12:26
 13/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm azoknak, akik bővebben kifejtették a válaszukat!

Igen a nyers erőre én is kíváncsi lennék. Van egy 79-es 7-es BMW-nk (még az oldala egy kicsit bibis), de amint lesz rá lehetőségünk nagyon szeretném kipróbálni milyen is ABS és egyébb elektronika nélkül vezetni. :)

Jöhetnek még válaszok!

2017. máj. 28. 13:54
 14/16 anonim ***** válasza:

Sok mai autón is van lehetőség kikapcsolni az ESP-t, beleértve az ASR-t és egyebeket is.

Én mondjuk nem szoktam. Nem sok élvezetet látok abban mikor a behavazott szerpentinen kitör az autó fara és jön szembe a 40 tonnás török kamion. Mikor próbálnál fékezni még irányíthatatlanná is válok az autó az ABS hiánya miatt. De hát mindenkinek más a perverziója... :)

2017. máj. 28. 16:43
 15/16 anonim ***** válasza:
Nekem az autók a no.1 hobbi, azokból is a sportautók, szóval ha tényleg semennyi pénz nem számítana, magyarul Bill Gates vagy legalábbis egy Mészáros Lőrinc lennék, akkor arab sejkeket, orosz oligarchákat meg hollywoodi rappereket megszégyenítő gépparkom lenne, mindenféle hiper-szuper, méregdrága, fehér holló ritkaságú és extrém látványos kocsikkal: Bugatti Chiron, Koenigsegg Regera, Pagani Cinque, Ferrari Enzo, Lamborghini Centenario, McLaren P1, a sofőrös kocsiból meg nyilván valami Bentley, Rolls-Royce vagy Maybach, jó nagy, kényelmes meg látványos legyen. Persze ezek csak a flanc lenne, ami ha egyetlen autót választhatnék, akkor talán Ferrari 458 Italia vagy Lamborghini Aventador (mondjuk ezek se 2 ft de hát ugye pénz nem számít...:D) De biztos nem állnék meg még 10 autónál sem, jöhetne veterán, az említett Nissan GT-R, Mercedes AMG GT, meg tudja a fene micsoda. És hogy ne csak 30-50 millió feletti kategória legyen: Alfa GT. :D
2017. jún. 1. 22:24
 16/16 anonim válasza:
Lakóbuszt!
2017. jún. 4. 15:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!